Galatasaray'dan sakatlık açıklaması!

Galatasaray Futbol Takımı Doktoru Yener İnce, sakatlıkları bulunan futbolcuların durumuyla ilgili açıklama yaptı.

Galatasaray'dan sakatlık açıklaması!
Galatasaray'dan sakatlık açıklaması!
GİRİŞ 28.03.2018 17:19 GÜNCELLEME 28.03.2018 17:34
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmandan önce basın mensuplarına açıklamada bulunan İnce, A Milli Takım'dan hafif sakatlıkla dönen Serdar Aziz ve Selçuk İnan'ın tedavisine başladıklarını belirterek, "Serdar Aziz ve Selçuk İnan'ın milli takımda hafif sakatlıkları oldu. Tedavilerine başladık. Tedavileri olumlu seyrediyor. Bir sorun yok. Bugün sadece koşu yapıyorlar. Trabzonspor maçında bizimle beraber olmalarını bekliyoruz." diye konuştu.

Norveç Milli Takımı kampında sakatlık geçiren Martin Linnes'in kontrollerini yapacaklarını aktaran İnce, "Martin Linnes, milli takım antrenmanında arka adalesinde bir sakatlık yaşadı. Bizim ricamız üzerine milli takımdaki iki maçta da oynatılmadı. Durumu yarın yapılacak kontrol sonucunda belli olacak." ifadelerini kullandı.

 

 

Yener İnce, bugünkü antrenmana katılmayan Eren Derdiyok'un da özel program dahilinde çalıştığını vurgulayarak, "Eren Derdiyok sakatlıktan çıktığı için özel çalıştırıyoruz. Trabzonspor maçında bizimle olacaktır." değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR 4
  • Osman Keleş 6 yıl önce Şikayet Et
    Haklisin da gs milli takım kapasitesinde topcu yokki zaten. Dinlenseler ne yazar.
    Cevapla
  • Osman Keleş 6 yıl önce Şikayet Et
    Birinici olsaniz ne yazar hepsi yabancı daaaa o yüzden dedim ben.
    Cevapla
  • volkan 6 yıl önce Şikayet Et
    kudur 1 ci kim?
    Cevapla
  • Kütahyalı 6 yıl önce Şikayet Et
    Gs li futbolcular nedense milli maçta oynamamak veya oynatılmamak için sakatlanıp kendi takımlarına gelince birden iyileşiyorlar milli takım teknik direktörleri de buna çanak tutuyor sevmedikleri Fb nin oyuncularını 90 dakika oynat gsliler sakat diye oynamasın kendi takımlarına gelince Fb liler yorgunluk çeksin gsliler takımları için can versin oh ne güzel dünya koskoca milli takımda 1 tane gsli yoktu onlar kendi takım maçları için dinlensinle ve maçlarına dinç çıksınlar
    Cevapla