3 teklif birden! Kararı Terim verecek

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, sezon sonunda sarı kırmızılı takımın hazırlık kampını organize etmek için kolları sıvadı.

3 teklif birden! Kararı Terim verecek
3 teklif birden! Kararı Terim verecek
GİRİŞ 19.03.2018 13:37 GÜNCELLEME 19.03.2018 13:38
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fatih Terim'in 2013 senesinde Emirates Cup turnuvası örneğinde olduğu gibi Galatasaray'a hem maddi katkı hem de prestij katacak turnuva tekliflerini değerlendirdiği ortaya çıktı.

Galatasaray'a şu anda biri Amerika ikisi Çin'den olmak üzere 3 teklif geldiği ve Terim'in vereceği karara göre sarı kırmızılı takımın sezon başı kampının bir bölümünü Uzakdoğu ya da Amerika'da yapacağı belirtildi.

 

 

Galatasaray'da futbolculara borç var mı?

Galatasaray'da göreve seçildikleri günden bu yana alacakların ödenmesi için yoğun mesai harcayan Galatasaray yönetiminden Florya'ya iyi haber geldi.

Oyuncuların maaş ödemelerindeki düzensizlik ve alacakları nedeniyle bu konunun çözülmesini isteyen teknik direktör Fatih Terim'e garanti verildi.

NİSAN AYININ İLK HAFTASI...

Başkan Mustafa Cengiz ve Abdurrahim Albayrak, Fenerbahçe derbisi sonrasında Terim'e tüm alacakların Nisan ayının ilk haftasında hesaba yatırılacağı söylendi. Galatasaray yönetimi Nisan ayı hak edişleri ile beraber oyuncuların alacaklarını sıfırlayacak. Tüm ödemeleri yapılacak. (Futbol Arena)

YORUMLAR 1
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Koskoca rivanın parası nereye gitti acaba. Özbek futbolcu borçlarını ödemeliydi o para ile. Para ödenmediği için form düşüklükleri oldu ve puan kayıpları.
    Cevapla