'Kadıköy'de 50 sene kazanmayalım ama...'

Galatasaray'ın Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldığı maçın ardından sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Fatih Terim açıklamalarda bulundu.

'Kadıköy'de 50 sene kazanmayalım ama...'
'Kadıköy'de 50 sene kazanmayalım ama...'
GİRİŞ 17.03.2018 21:46 GÜNCELLEME 17.03.2018 22:42
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe karşısında kazanmak için her şeyi yaptıklarını ifade eden Terim, "Oyun beni tatmin etti. Defansı organize edersiniz, hücum stratejilerinizi uygulayabilirsiniz ama top çizgiyi geçmeyince yapacak bir şey kalmaz. "Pozisyon oyununu iyi oynadık. Tabii puan farkı, kaybedince olacak durum, onun için rakibimizle olan farkı koruma, hepsine baktığımızda belki beraberlik iyi duruyor gibi ama yenmek için çok uğraştık. Pozisyonlar da bulduk, olmadı" dedi.

"TARAFTARA TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Taraftara açık olarak yapılan antrenman hakkında da konuşan Terim, "Bir defa, dünkü idmana gelen gelen Galatasaray taraftarlarına sonsuz teşekkür ediyorum. Çok nezaketli davrandılar. Bugünkü maçı düşünerek seyirci inanılmaz kibar, anlayışlı davrandı bize. Galatasaray camiasıyla aramızdaki mesafeyi biraz daha kapatacağız, öyle gözüküyor. 28 bine yakın seyirci, herhalde bizim bile bazı maçlarımızda tribünde yoktu. Bu bize olan sevgiyi, inancı gösteriyor. Bundan sonra bu tip aktivitelerimiz sürecek" şeklinde konuştu.

 

ŞAMPİYONLUK YORUMU

Şampiyonluk yarışını da değerlendiren Terim, "İç saha dış saha diye bir şey yok, çıkıp oynuyoruz. Ben takımıma güveniyorum, inanıyorum, şu anda da iyi durumdayız. Milli Takım dönüşünde iç sahadaki maç ile başlayarak bir galibiyet serisi daha yakalamak istiyoruz" ifadelerini kullandı. 

"FENERBAHÇE İLE OYNAMAK KOLAY DEĞİL"

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Fatih Terim, Fenerbahçe ile deplasmanda oynamanın zorluğuna değinerek, "Deplasmanda Fenerbahçe ile oynamak hiç kolay değil. Düşüncelerimizin büyük bölümünü sahaya yansıttık. Top çizgiyi geçmeyince yapacak bir şey yok. Bugün öyle bir gündü. Elimizden gelen her şeyi yaptık." dedi.

"50 SENE KAZANAMAYALIM, ŞAMPİYON OLALIM"

Fenerbahçe deplasmanında kazanamama serisinin 22 maça çıktığının hatırlatılması üzerine Terim, "Ben böyle bir istatistiğe takılmıyorum. Bizim burada çok güzel unutulmazlarımız var. Bir maçı kazanmışsınız veya kaybetmişsiniz ne olur? Biz 50 sene burada Fenerbahçe'yi yenemeyelim ama şampiyon olalım. Bizim burada önemli unutulmazlarımız var ve o daha önemli bizim için. Biz ona takılmıyoruz. Bizim için bu istatistik önemli değil." ifadelerini kullandı.

"GALATASARAY'IN FELSEFESİ KAZANMAKTIR"

Derbideki sonucu 1 puan kazanılmış olarak mı yoksa 2 puan kaybedilmiş olarak mı gördüğü şeklindeki soruya sarı-kırmızılı teknik adam, "Galatasaray felsefe olarak nerede kazanamadıysa, puan kaybetmiştir. Üç puan alınamayan her yerde puan kaybı vardır. Sonuçta lideriz ve 2 puan bırakıyoruz. Bunun tesellisi var çünkü Fenerbahçe rakiplerimizden biri. Onun dışında 3 puan haricindeki her sonuç bizim için kayıptır." yanıtını verdi.

YORUMLAR 16
  • aydın 6 yıl önce Şikayet Et
    feneri de yenelim şampiyonda olalım biz büyük takım değilmiyiz
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Biz terimden memnunuz siz düşünün ...
    Cevapla
  • payitaht abdulhamit 6 yıl önce Şikayet Et
    su terim aziz yildirim aykut bunlar bi gitseler yeter artik turk futbolunu bitirdiniz
    Cevapla
  • Hayrettin 6 yıl önce Şikayet Et
    ezik işte ne desin başka, yenilseydi gene aynı şeyi soylerdi :)
    Cevapla
  • merithan 6 yıl önce Şikayet Et
    kedi uzanamayacagı ete mundar dermiş...cok komik adam stand up yapsa süper tutar :))))))))))))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle