Galatasaray taraftarı stadyuma akın etti!

Galatasaray taraftarı derbi öncesi takımına destek vermek için Türk Telekom Stadyumu'nu doldurdu.

GİRİŞ 16.03.2018 19:29 GÜNCELLEME 17.03.2018 09:01
Bu Habere 53 Yorum Yapılmış

Galatasaray Kulübü, Fenerbahçe derbisi öncesi takımın son antrenmanının Türk Telekom Stadı'nda gerçekleşeceğini duyurmuştu.

Sarı-Kırmızılı taraftarlar, Fenerbahçe derbisi öncesi takımlarına destek için antrenmana akın etti.

Büyük ilginin olduğu antrenmana gelen taraftarlar birçok meşale yaktı ve takımlarına destek oldu.



HASAN ŞAŞ: FİKİR BABASI FATİH HOCA

Teknik Direktör Fatih Terim'in yardımcısı Hasan Şaş, "Bu organizasyonun fikir babası Fatih Hoca. Seyircilere çok teşekkür ediyoruz. Biz maçın en ufak detayına kadar hazırlandık. Maçta olabilecek bütün gelişmelere karşı kendimizi hazırladık. Allah'tan tek dileğim, bize maç şansı versin. Gerisi bizde." diye konuştu.



27 BİN TARAFTAR GELDİ

Galatasaray Kulübü resmi sosyal medya hesaplarından taraftara teşekkür etti. Açıklamada "Bugün Türk Telekom Stadyumu'na gelen 27.681 taraftarımıza teşekkür ederiz." sözleri yer aldı.



BAŞKAN MUSTAFA CENGİZ: TARİHİ BİR AN

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Fenerbahçe derbisi öncesi basına açık düzenlenen idmanda basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Cengiz, yarın oynanacak maçla ilgili olarak, "İnşallah kazanırız. Hak eden kazansın. Hak eden de Galatasaray olsun" dedi.

Taraftarların tribünleri doldurmasıyla ilgili de konuşan Cengiz, "Tarihi bir ana tanıklık ediyoruz. Böyle bir manzara bize nasip oldu. İnşallah kazanırız. Hak eden kazansın. Hak eden de Galatasaray olsun. Bu taraftara her şey layık" şeklinde konuştu. 



ALBAYRAK: BU SEFER FARKLI GİDİYORUZ

Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Başkan Vekili Abdurrahim Albayrak ise, "Atmosferi görüyorsunuz. Bu maça çok iyi hazırlandık. Galatasaray bu sefer Kadıköy'e farklı gidiyor" ifadelerini kullandı.

Albayrak ayrıca, "Bu organizasyonun mimarı Fatih Terim'dir. 'Taraftarımızla beraber bir bütün olalım' dedi. Yarın da inşallah kazanan biz olacağız ve yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.​



YORUMLAR 53
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Bjk den ogrendiler antremanda tribun doldurmayi. Bjk bunu gecen sene yapmisti.
    Cevapla
  • tersaneci 6 yıl önce Şikayet Et
    beşiktaşlı bu antrenman ha dikkatini çekerim
    Cevapla
  • Muhammed 6 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahce sampiyonluktan bile vazgecer ama GS ye mac vermez cünkü sampiyon olmus gibi seviniyorlar... Besiktasli...
    Cevapla
  • Temel candan 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu modelle tff cok dogru yaptigini anlamistir:)Buyuk mevkide olmak körlüğe engel degil Yabanci serbest paran varsa oynat Turk oyuncuyla cikana devlet sistem parayi versin yabanci sayisina gore para oran dahilinde olsa is bitecek Gozunu ac spor camiasi.
    Cevapla
  • Kalahari 1453 6 yıl önce Şikayet Et
    Taraftara yatsı namazı var gelin desen çoğu sıvışır.28 bin kişi boş iş olunca nasılda bir araya gelmiş. Öyle ya millete eğlence gerek ahirette top tüfekten hesap olacak zaten.sinyör terimde kurtarır taraftarları artık...
    Cevapla
  • ULTRASLAN 6 yıl önce Şikayet Et
    Bos yapma kardes. Obur tarafin garantiymis gibi konusuyosun hayirdir VIP biletmi aldin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle