Fatih Terim'den Gomis'e Volkan uyarısı

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, takımın golcüsü Bafetimbi Gomis'i Volkan Demirel'in provokasyonları konusunda uyardı.

Fatih Terim'den Gomis'e Volkan uyarısı
Fatih Terim'den Gomis'e Volkan uyarısı
GİRİŞ 15.03.2018 11:07 GÜNCELLEME 15.03.2018 11:08
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da Bafetimbi Gomis de derbi için dümene geçti. Fatih Terim Gomis'e, Selçuk İnan ile birlikte takıma ağabeylik yapmasını istedi. 

Bir gizli kaptan gibi çalışan Gomis de özellikle yabancılarla sık sık konuşup "Taraftar için derbi bir maçtan daha fazlası. Fenerbahçe'yi yenmeliyiz. Bu kez kazanan biz olacağız" dedi. 

 

 

Bu arada teknik heyet Bafetimbi Gomis'i Volkan Demirel konusunda uyardı. Gomis'ten, Volkan'ın provoke edici hareketlerde bulunabileceği ve dikkatli olması gerektiği istendi. Fransız futbolcu da Feghouli ve Belhanda'yı uyardı.

YORUMLAR 9
  • Almanci 6 yıl önce Şikayet Et
    Derbide her Kart isteyene, gereken yapılsa terim bu maçta stadyumdan atılması gerekecek... özürüde hazır zaten...! İyi oynayan kazansın!
    Cevapla
  • Abdülhak 6 yıl önce Şikayet Et
    Yıldırım kardeşler E.Belezoglu F.Terim ve V.Demirel ve de Demirorenler futboldan men edilmedikçe Türk futbolu diye bir mefhumdan söz edilemez.
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    gomise bunu demişler sonra da git belhanda ve feghouliye de sen anlat bizi uğraştırma demişler galiba.
    Cevapla
  • karadayi 6 yıl önce Şikayet Et
    volkani hic sevmem ama bu haberi yapan arkadas terim in bu sozleri soyledigini nereden duymus. yoksa mac yaklasirken gonlunden gecenleri mi yazmis habercimiz...
    Cevapla
  • 0678gs 6 yıl önce Şikayet Et
    volkan bu kez ayağını da bacağınıda yırtsa yeneceğizzzzzz
    Cevapla
  • mert 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ın izniyle
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle