G.Saray Başkanı'ndan UEFA açıklaması!

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Divan Kurulu Toplantısı'nda UEFA ile yaptıkları toplantı hakkında açıklamalarda bulundu.

G.Saray Başkanı'ndan UEFA açıklaması!
G.Saray Başkanı'ndan UEFA açıklaması!
GİRİŞ 14.03.2018 13:59 GÜNCELLEME 14.03.2018 18:50
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, sarı-kırmızılı takımın Divan Kurulu Toplantısı'nda gündeme dair açıklamalarda bulundu. Mustafa Cengiz'in açıklamalarından satırbaşları:

"Eski yönetimle bir sorunumuz yok. UEFA'ya 2 saat 45 dakika sunum yaptık. Nefes almadan, tuvalete bile gitmeden. Ben Galatasaray'ın ceza alacağına ihtimal vermiyorum. Biz bütünün parçasıyız, en büyük parçayız. Bu yüzden Türk futbolu konusunda da konuştuk. Bize fırsat tanıyın dedik. Umarım 3-4 yıl fırsat tanıyacaklar. Çok değerli rakibimiz Fenerbahçe'yle maçımız var. 2 bin 700 bilet tahsis edildi bize. Yaklaşık 10 bin talep var. Bu yönetimimizle ilgili değil. Rüyalarımızda bile Galatasaray için çalışıyoruz. İlk defa bu kadar yoğun Divan görüyorum, Galatasaray adına çok mutluyum bu durumdan."

 

 

YORUMLAR 7
  • yunus 6 yıl önce Şikayet Et
    Uefa affetmez oraya çağırdıklarında kesin ceza alacaksın demektir 1 yıl men kuvvetli ihtimaldir. Uefa'da çalışanlar sana öyle sıcak davranırlar ki kesin yırttık dersin ama sonuç hüsran olur bakın bu söylediklerimi not edin kesin ceza var adamlar sana daha önce kriterleri söylüyor hesabını kitabını yap dikkatli ol diyorlar sen bu kriterleri yerine getiremiyorsun ve seni çağırıp formaliteden ifade alıyorlar sonuç kötü oluyor.
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş çekti de Galatasaray çekmedi mi ? . Avrupa kupalarına gidemedik. Bayern mevzu olunca milli oluyorda burada niye mevzu milli olmasın. Gönlümüz hiçbir Türk takımının ceza almamasından yana.
    Cevapla
  • hknslh 6 yıl önce Şikayet Et
    ya bırakın bu işleri... hepiniz aynısınız... devlet bu kulüpleri kontrol altına almadıkça yiyiciler bitmez...
    Cevapla
  • Beton 6 yıl önce Şikayet Et
    F. Terim'den cekinmislerdir.
    Cevapla
  • Beton 6 yıl önce Şikayet Et
    Siz 50 milyon kisi miydiniz?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle