Sinan Gümüş çıldırttı! G.Saray 2. golü bulunca...

Galatasaray'ın Atiker Konyaspor'u 2-1 mağlup ettiği maçta Sarı-Kırmızılıların ikinci golünde adeta sevinç patlaması yaşandı.

GİRİŞ 11.03.2018 21:34 GÜNCELLEME 12.03.2018 09:43
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında Galatasaray evinde Atiker Konyaspor’u ağırladı. Sarı-kırmızılılar ilk yarısını 1-0 mağlup kapattığı karşılaşmayı 2-1 kazanarak puanını 53’e yükseltti. 

Karşılaşmanın ikinci yarısında maça ağırlığını koyan Galatasaray Gomis'in 69. dakikadaki golüyle beraberliği yakaladı. Bu golün ardından baskıları arttıran Sarı-kırmızılılar ardı ardına gol fırsatlarından yararlanamadı. Tam maç böyle bitecek derken sahneye Sinan Gümüş çıktı ve Galatasaray sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Sinan Gümüş'ün 86. dakikadaki golünün ardından Galatasaraylı futbolcuların sevinci görülmeye değerdi.

Sarı-kırmızılı ekibin galibiyet golü için bastırdığı son bölümde voleyle oldukça şık bir gole imza atan Sinan, statta büyük sevince neden oldu. Yedek kulübesindeki oyuncular da sahaya koşarak kutlamaya dahil oldu.

İşte o anlar;







 

YORUMLAR 3
  • Kemter 6 yıl önce Şikayet Et
    Kendi sahanda ligden düşmesine kesin gözüyle bakılan bir takıma attığı galibiyet golünden sonra bu denli sevinen bir takım mayıs 20 de üzülür
    Cevapla
  • vatansever biri 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok merak ettiğim gençlerbirliğini 1 0 yenen takımın taraftarı mısın yoksa oynamadan 2 0 yenen takımın taraftarımıbence açıklamalısın bunu medyaya hadi genç
    Cevapla
  • türkiye 6 yıl önce Şikayet Et
    mayın ayında en çok sevinen takım gs dır canım hadi işine
    Cevapla