G.Saray'da Garry Rodrigues kararı!

Fatih Terim'in gelmesiyle form grafiğini zirveye çıkaran ve Avrupa kulüplerinin ilgisini çeken Garry Rodrigues'in bonservis bedeli belirlendi.

G.Saray'da Garry Rodrigues kararı!
G.Saray'da Garry Rodrigues kararı!
GİRİŞ 28.02.2018 11:23 GÜNCELLEME 28.02.2018 11:25
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Ligde 22 maçta 5 gol 9 asistlik performansıyla göz kamaştıran ve her geçen hafta daha da üzerine koyarak ilerleyen Garry Rodrigues'i, Avrupa kulüpleri yakından takip ediyor.

Galatasaray Yönetimi ve teknik heyet de bu yakın ilgiden haberdar. Henüz kulübe ulaşan resmi bir teklif olmasa da, Rodrigues'in menajeriyle çok sayıda temas gerçekleştiği belirtiliyor. Sarı-Kırmızılı yönetimin tavrı ise net.

 

 

Galatasaray cephesi, 15 milyon Euro'nun altında gelecek tüm tekliflere şimdiden kapıyı kapatarak, 27 yaşındaki futbolcuya bir anlamda Bruma tarifesi uyguluyor.

Portekizli yıldız da Leipzig'e bonuslarla beraber yaklaşık 15 milyon Euro'ya satılmıştı.

YORUMLAR 5
  • Mükemmel 6 yıl önce Şikayet Et
    Totteham gider hary kane 200 milyon euro ya satar bu ahmaklarda 15 e rodrigesi satar Allahtan siz değerli yöneticilerimiz işbaşında yoksa takımlar batmıştı ulan gs nin borcu 1 milyara dayanmış tabi dayanır birde üstüne rivayı sattınız liseliler böyle yönetiyo işte görüyonuz anlatmaya gerek yok
    Cevapla
  • Wanli 6 yıl önce Şikayet Et
    En az 20 kağıt eder
    Cevapla
  • vatan 6 yıl önce Şikayet Et
    cenkten fazla yapar gs pazarlama yok ki
    Cevapla
  • Şenol. 6 yıl önce Şikayet Et
    15 milyon Euro'ya Rodrigez gibi bir oyuncu alabilirmisiniz.Bu Gs yönetimi gercekten Futbolcu pazarlamasini bilmiyor.
    Cevapla
  • amca 6 yıl önce Şikayet Et
    yap yeni sözleşme koy 30 milyon serbest kalma maddesi düşünme. Her4 futbolcuna yap bunu para edeni satarsın etmezse zaten sana hizmet etti gitti zarar etmezsin bari.
    Cevapla