Türk futbol tarihinde bir ilk! Galatasaray...

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, özel bir şirket aracılığıyla sağlanan destekle yeni uygulamayı devreye soktu. Sarı-Kırmızılılar artık maçların ardından kendilerine özel hazırlanan görüntülere ve istatistiklere anında ulaşabiliyor.

Türk futbol tarihinde bir ilk! Galatasaray...
Türk futbol tarihinde bir ilk! Galatasaray...
GİRİŞ 25.02.2018 10:30 GÜNCELLEME 25.02.2018 11:41
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Süper Lig’de son olarak Bursa’yı 5-0 yenen Galatasaray’ın tecrübeli teknik direktörü Fatih Terim, Sarı-Kırmızılı takımın başına geçer geçmez önemli bir yeniliğe daha imza atarak, oyuncularının cep telefonlarından rahatlıkla kullanabileceği bir uygulamayı devreye soktu. 
 
Teknik analizler ile bireysel performansları değerlendirme konusunda yeni bir çığır açıldı. Özel bir şirket tarafından sağlanan destekle, Avrupa’nın dev takımlarının da faydalandığı bu uygulamayı kullanabilmeleri için her oyuncuya birer şifre verildi. Sisteme cep telefonlarından ya da tabletlerinden giriş yapabilen oyuncular, forma giydikleri maçların hemen ardından kendileri için özel olarak hazırlanan maç görüntülerini, istatistiklerini ve bireysel performansları ile ilgili en ince ayrıntıları görebilme imkanına kavuştu.
 
BÜYÜK KOLAYLIK
 
Fatih Terim’in de bu sistemle birlikte tüm oyuncularla ilgili görüntü ve bilgilere anında ulaşabildiği ve bu uygulamadan faydalanarak futbolcuların performanslarını detaylı bir şekilde değerlendirdiği belirtildi. Teknik adamın oyuncularının da bu sistemden faydalanmalarından bir hayli memnun olduğu öğrenildi. Uygulama sayesinde birbirleriyle adeta yarışan oyuncuların, performanslarını en üst düzeye çekmeye çalışmaları da takım içi rekabeti olumlu yönde etkileyen bir başka unsur olarak dikkat çekti. (Habertürk)

YORUMLAR 11
  • wer 6 yıl önce Şikayet Et
    kürkçü dükkanı gibi, gidip gidip geri geliyor..
    Cevapla
  • E.A 6 yıl önce Şikayet Et
    Fatih hoca, Tudurun rafa kaldırdığı oyuncuları raftan indirerek yeniden bir kadro kurdu. Fakat bu kadro oyuncuları Fatih hocanın aldırdığı oyuncular olmadığı için beklenmedik maçlarda Galatasarayın yenilgisine sebep olabilirler. Eğer Galatasaray her şeye rağmen şampiyon olamazsa burada Fatih hocaya atfedilecek herhangi bir kusur bulunamaz. Çünkü para yokluğundan dolayı Tudurun aldığı oyuncular ve rafa kaldırılan oyuncularla Fatih Terim devam ettirilmek zorunda bırakıldı.
    Cevapla
  • yılmaz güney 6 yıl önce Şikayet Et
    sözde türk takımları maşallah galatasarayda 2 beşiktaşta 2 fenerbahçede 2 yerlı oyuncu var bence buyuk başarı 1 oyuncu olsaydı ne derdik
    Cevapla
  • GS lı İbo 6 yıl önce Şikayet Et
    Kafa basıyor mu o kadar. Fatih Terim takıma hiçbirsey katmiyor.
    Cevapla
  • hsnyzr 6 yıl önce Şikayet Et
    bugün fernando'yu aramıyorsa gs, donk yüzündendir ve onu bu takıma kazandıran kim ???
    Cevapla
  • Muharrem 6 yıl önce Şikayet Et
    Aslanım tarihin Osmanlı Devleti gibi başarılarla dolu Türk futbolunda sende ayrı bir devletsin seni cekemeyenler hep çamur atıyorlar kim ne derse desin sen bizim gönlümüzün tacısın ebediyen hep öyle kalacaksın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle