Zehir zemberek sözler: Ağlak, zırlak takım değiliz

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Jeunesse Global ile imzaladıkları sponsorluk anlaşmasında soruları yanıtladı.

GİRİŞ 20.02.2018 12:45 GÜNCELLEME 20.02.2018 15:57
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

İşte Mustafa Cengiz'in açıklamaları:

Galatasaray'ın olduğu her yerde dünya markası vardır. Bu bağlamda görüşmelerimiz var devam ediyor. Umarım kısa sürede sonuçlanır. Mali açıdan bütün kulüplerin ihtiyacı olduğu gibi bizim de ihtiyaçlarımız var.

 

Biz Galatasaray olarak ağlak ve zırlak bir takım değiliz. Biz mağlubiyet de alabiliriz. Biz Galatasaray'ız ve asla pes etmeyiz. Biz çarpışarak, vuruşarak ölürüz. Biz Galatasaray'ız. Haftada iki demeç, zırlayan sözler söylemeyiz. Hakemler de insan, hata yapabilirler. Biz hiçbir art niyet görmüyoruz. Ancak aynı hakem aynı hatayı 7 kere yapıyorsa artık insan hatası değildir, kangrenleşmiştir.

Federasyon bizim federasyonumuz, MHK bizim MHK'mız. Basında bir sürü anlamsız laflar: Galatasaray'lı MHK, Beşiktaşlı TFF... Federasyona da fanatik Fenerli gelsin, MHK'ya da fanatik Fenerli gelsin... Eğer bir insan tuttuğu takım için objektif değerleri yer altına alıyorsa, başkan da olsa hakem de olsa, biz ona sadece yazıklar olsun deriz ve bu oyunda olmayız. Klasik anlamda da söylüyorum biz bu oyunu bozarız. Ben demece karşıyım, cevap vermedim. Sadece selam söyledim, o da yanlış anlaşıldı.

Buradan hakem kardeşlerime sesleniyorum: Lütfen tıraş olurken aynaya bakın. Maçları tekrar izleyin, bakın. Bütün tartışmalı pozisyonlar Galatasaray'ın aleyhine yorumlanıyor. Galatasaray'a çok rahat kart çıkartılıyor. Çok rahat yan hakemler müdahil oluyor. Ben müdahil olmasın, kart çıkartmasın demiyorum ama eşitlik ilkesi içerisinde davranırsın. 

Türkiye'de ezberlerin bozulması gerekir. Ben hiçbir şey eskisi gibi olmayacak derken bunlardan bir tanesi de hakem müessesesidir. Hakemleri yanlış eğitiyorlar. Hakemlerden adalet bekliyorlar. Hakemler adalet dağıtamaz. Hakemler, hakim değildir. Yanlış tercüme var. Hakem ayrıdır, hakim ayrıdır.

Sahada hakem kendisini hakim olarak görürse bu takıma sarı kart, bu takıma da sarı kart çıkartayım. Bu takıma yanlış yaptım, bu takıma da yanlış yapayım. Bir penaltı verdim bir daha vermeyeyim. Hakem gördüğünü çalan kuralları uygulayan egemendir. Lütfen hakem seminerlerinde bu doğru olarak eğitilsin. Hakemler kendilerini hakim zannetmesin ve haklarımızı da çiğnemesin. Galatasaray'ın lütfen önünü kesmeyin. Herkese adil olun. Kimse hakemlerden memnun değil. Tartışmalı pozisyonlarda Galatasaray'ın aleyhine düdük çalmayın. Galatasaray asla pes etmeyecektir.

YORUMLAR 27
  • Ultra aslan 6 yıl önce Şikayet Et
    Rakiplerin hocası basbas bağırır hakem art niyetli diye başkanları yöneticileri medyadaki tetikçileri hepsi Galatasaray sitesinden. Bir görüntü paylaştı gayet medeni şekilde hakeme hakaret yok Ben şunu merak ediyorum hakemlere her türlü hakareti yapan kulüplerin taraftarları bir anda. Hakemin avukatlığını yapmaya başladı ben 40yıldır futbolu takip eden biri şunu söyleyebilirim yıldırım Demirören’in başkanlığındaki rezaleti hiç görmedim aman bu Galatasaray haksızlığa uğradı haftaya Fenerbahçe sonra Beşiktaş sonra Trabzonspor yani ne şiş yansın ne kepap tam bir rezillik
    Cevapla
  • Çankırılı 6 yıl önce Şikayet Et
    Abdurrahim Albayrak a sorsan en son kasimpasa macindan sonra neler demis hakli penaltiya bile itiraz etti
    Cevapla
  • mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    ağlasaydın iyiydi...
    Cevapla
  • oğuz 6 yıl önce Şikayet Et
    Ağlamıyorum , gözüme toz kaçtı.
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    iyiki ağlak değilmişsin yoksa gözyaşlarına hakim olamazmışsın!!! hadi be ordan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle