Dünya Gomis'i konuştu! 'Bunu nasıl yaparsınız'

Galatasaraylı Gomis'in Kasımpaşa maçında baygınlık geçirmesi ve ardından oyuna devam edip 90 dakikayı tamamlaması dünya basınında büyük ses getirdi.

GİRİŞ 19.02.2018 12:18 GÜNCELLEME 19.02.2018 12:29
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Galatasaraylı futbolcu Bafetimbi Gomis’in, dün akşam Kasımpaşa ile oynadıkları maçta geçirdiği baygınlık dünya basınında da çok konuşuldu. Fransız yıldız, mücadelenin 7. dakikasında ceza sahasında dururken bir anda yere yığıldı. 

Vazovagal senkop denilen bir hastalığa sahip olan Gomis daha önce de birkaç kez saha içerisinde kısa süreli baygınlık geçirmişti.

 

 

Yerde kalmasının ardından sedyeyle saha kenarına götürülen Gomis, kendine geldi ve bir süre sonra oyuna geri döndü. Yıldız oyuncunun oyuna devam etmesi yabancı basının da gündemindeydi. İşte Gomis için verilen o tepkiler…

'Oyuna devam etmesine nasıl izin verirsiniz!’

The Sun: Büyük korku! Gomis, dün akşam maçta bir anda bayıldı. Fakat 32 yaşındaki yıldız sağlık ekipleri tarafından tedavi edildikten sonra inanılmaz şekilde oyuna geri dönmesine izin verildi. İki takım oyuncularını da korkutan olayın ardından asıl şaşılan durum ise nasıl olur da Gomis’in oyuna devam etmesine izin verildiği oldu.

Daily Mail: Eski Swanseali Gomis, maç sırasında bayıldı ama oyuna devam etmesine izin verildi.

Daily Mirror: Vasovagal senkop nedeniyle daha önce de maç ve antrenmanlarda bayılan Gomis dün de sahada yığılıp kaldı. Asıl dikkat çeken ise Gomis’in 90 dakika oyunda kalmış olması.

Fox Sports: Daha önce de bir kaç kez bayılan Gomis, dün G.Saray formasıyla Kasımpaşa karşısında yine bilincini kaybedip yerde kaldı. Daha biraz sonra oyuna dönmesine izin verildi.

L’equipe: Daha önce de birkaç kez bayılan Gomis dün yine aynı sıkıntıyı yaşadı. Yıldız oyuncu ufak rahatsızlığının ardından oyuna geri döndü. (Milliyet)

YORUMLAR 18
  • idris 6 yıl önce Şikayet Et
    bir doktor olarak söylüyorum bütün suç kulüp doktorunda oynamasına izin vermemeliydi en masum fatih hocadır tıptan ne anlasın birde kendine geldikten sonra daha iyi oluyor demiş hocaya yanlış.
    Cevapla
  • E.A 6 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray öyle sıkıntılı bir sezon yaşıyor ki elinde gelse rahmetli Metin Oktay'ı bile mezarından kaldırıp sahaya sürecek. Çünkü bu ikinci 6 aylık dönemde de takım zarar açıklarsa kayyuma devredilecek. Hasta Gomis oynatılmış mı çok?
    Cevapla
  • SADO 6 yıl önce Şikayet Et
    Gardasm futbolcu oynamak istiyorum dese değil başkan teknik direktör bile bişey yapamaz olumsuz yorum yapmayalım lütfen
    Cevapla
  • Oğuz 6 yıl önce Şikayet Et
    Ya adam ölseydi..dirilmesinimi bekleyeceklerdi
    Cevapla
  • konyalı 6 yıl önce Şikayet Et
    adam cikmak istedi de terim oyna mi dedi. adam kisa sureli bayginlik gecirdi cahiller.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle