Fatih Terim'in Fenerbahçe planı!

Kasımpaşa maçı öncesi uyarılarda bulunan tecrübeli çalıştırıcı, "Fenerbahçe karşısında psikolojik üstünlük kurmak için Kadıköy'e lider gitmeliyiz" dedi.

Fatih Terim'in Fenerbahçe planı!
Fatih Terim'in Fenerbahçe planı!
GİRİŞ 16.02.2018 10:36 GÜNCELLEME 16.02.2018 13:56
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Antalyaspor'u mağlup ederek ligde zirveye oturan Galatasaray'da şimdi koltuğu korumanın hesapları yapılıyor. Birisi kupa olmak üzere 6 maçlık zorlu bir seriye girilirken teknik direktör Fatih Terim'in hedefi 26. haftada oynanacak Fenerbahçe derbisine kazasız belasız çıkmak.

Ligde sırasıyla Kasımpaşa, Bursa, Karabük ve Konyaspor'la oynayacakları maçlar için oyuncularından tam konsantrasyon isteyen tecrübeli teknik adam, "Maç maç ilerleyeceğiz. Her maça kazanmak için çıkacağız ve Fenerbahçe karşısında psikolojik üstünlük için Kadıköy'e olarak lider gideceğiz" ifadesini kullandı.

6 maçlık seride 4 deplasman maçına çıkacaklarını hatırlatan Terim, "Kritik haftalara girdik ve Sivas'taki mağlubiyetin tekrar etmesini istemiyorum. Pazar günü oynayacağımız Kasımpaşa maçından başlayarak her maçımıza galibiyet için çıkmalıyız" dedi. Oyuncular da kendisine galibiyet sözü verdi.

YORUMLAR 9
  • bir fakir 6 yıl önce Şikayet Et
    Şimdiden fenerbahçe korkusu sarmış adamı. Ne gerek var bu kadar detaya girmeye "taktik maktik Yok bam bam." yeter sana :)
    Cevapla
  • Galatasaray 6 yıl önce Şikayet Et
    Çocukluk aşkımsın sen ilk göz ağrımsın kimseyi kimseyi sevmedim senin gibi sevdanın uğruna terk ettim herkesi hayatımın anlamı
    Cevapla
  • Çavuşoğlu 6 yıl önce Şikayet Et
    Valla planını iyi yap yine altı yeme
    Cevapla
  • ..... 6 yıl önce Şikayet Et
    terim bu planı yapmaz. çünkü onun planı daha büyük. hakemler üzerinden tüm takımları egale etmeyi düşünüyor ve uyguluyor. Feghouli'yi kaç maçtır atmayan hakemler, belhanda'yı korka korka atanları görüyoruz. rakipleri ince ince kıyan hakemler ligin sonucunu belirler.
    Cevapla
  • Rûzigâr 6 yıl önce Şikayet Et
    İster misin şampiyonluğu Kadıköy’de ilan etsin. Futbol bu zor ama olabilir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle