Skandal ortaya çıktı! Yabancıya para yerliye senet

Galatasaray'da eski yönetim fesih hakkı doğmaması için yabancılara 4 ay geriden ödeme yaparken, yerlilere ise para yerine senet verdi. Bu futbolcular 7 ayın ardından ilk transfer taksitlerini geçen hafta aldı.

Skandal ortaya çıktı! Yabancıya para yerliye senet
Skandal ortaya çıktı! Yabancıya para yerliye senet
GİRİŞ 14.02.2018 09:33 GÜNCELLEME 14.02.2018 10:42
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak'm, Antalyaspor maçı sonrası yaptığı, "Oyuncular bana 4 değil, 7 aydır para alamıyoruz dediler" açıklamasının perde arkasında yatan gerçek ortaya çıktı.
 
Dursun Özbek yönetimi son 4 aya kadar yabancı oyunculara serbest kalmamaları için ödeme yaparken, yerli oyunculara ise UEFA'ya gönderilen 'alacağımız yoktur' imzası karşılığında senet verildiği öğrenildi. 
 
Bu olay yeni yönetim tarafından geçen hafta yapılan ödeme sonrası futbolcularla yenilen yemek sırasında ortaya çıktı. Yerli oyuncuların, aylarca para alamamalarına rağmen kulübe ceza gelmesini önlemek için UEFA'dan istenen 'alacağımız yoktur' yazısını imzaladıkları, bunun karşılığında da geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi kendilerine yine ileri tarihli senetler verildiği bildirildi. (Habertürk)

YORUMLAR 4
  • Selim 6 yıl önce Şikayet Et
    GS bu kadar mı kötü durumda. Komedi. Seçim filan olmasa durumu kimse bilmeyecekti. O değil de RİVA dan gelen paralar da iç edilmiş durumda. Bunun hesabını sormak gerekirdi. Konuşmalarda nedense bu durum üzerine gidilmiyor. Hani RİVA dan gelen para banka borçlarının kapatılmasında kullanılacaktı. Adamda utanma arlanma yok! Her şeyi konuşmayalım GS bundan zarar görür diyor. Konuşulmaya konuşulmaya GS bu duruma geldi. Soru şu GS fakirleşirken kimler zenginleşti. Bunun cevabını vermeyenler de bu işe ortaktır.
    Cevapla
  • Körfez 6 yıl önce Şikayet Et
    aman açlıktan ölür mölürler allah muhafaza...adamların parasını verin!
    Cevapla
  • Abou 6 yıl önce Şikayet Et
    FB oyuncularına ödeme yapmazsan hemen kaçar.Malum adamlar maaş dışında prim vermezsen koşmuyor,oynamıyor.Maalesef Aziz böyle alıştırdı.Ligde en iyi paraları alan FB.Örneğin Hasan Ali ve İsmail Köybaşı 1.8 milyon Euro alıyor.Aynı paraya caner erkinle nagatomo oynuyor.Azizin gururu yüzünden saçma sapan oyuncular oynuyor fenerde
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Gs li yöneticiler sahtecilik yapmış suç islemiş oyuncularida alet etmiş bunu yazacağına hala fenere ve aziz yıldırıma laf ediyorsun.
    Cevapla