Terim öve öve bitiremedi! 'Büyük işler başaracak'

Roma formasıyla ilk golünü geçtiğimiz hafta kaydeden Cengiz Ünder’i milli takımdan eski hocası Fatih Terim anlattı.

Terim öve öve bitiremedi! 'Büyük işler başaracak'
Terim öve öve bitiremedi! 'Büyük işler başaracak'
GİRİŞ 10.02.2018 14:44 GÜNCELLEME 10.02.2018 15:30
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İtalyan basınından Il Romanista gazetesine konuşan Galatasaray teknik direktörü, yakından tanıdığı 20 yaşındaki futbolcunun, ilerde yıldız bir isim olup olamayacağı yönündeki soruya şu yanıtı verdi ve sonrasında şunları söyledi:

‘Yıldız bir futbolcu olabilir’

 

 

“Kesinlikle olabilir. Cengiz genç, hırslı ve başarıya aç bir futbolcu. Hepsinden önemlisi, gelişmeye açık bir isim. İtalya’dan ve İtalyan futbolundan öğreneceği çok şey var. Sahip olduğu mentalite onu daha iyi bir hale getirecektir”

‘Daha büyük işler başaracak’

“Cengiz Ünder’in çok büyük baskı hissedeceğini düşünmüyorum. Genç yaşından itibaren önemli başarılar kazandı. Milli takım formasını hak ederek sırtına geçirdi. Kendisine verilen sorumlulukları sırtlamayı başardı. Kendisini daha geliştirecek ve daha büyük işler başaracak.”

‘Beni hayal kırıklığına uğratmadı’

“Cengiz fizik kapasitesi ve kondisyonu çok üst düzeyde bir futbolcu. Bu yönü kendisi için en avantajlı yönlerinden bir tanesi. Roma’da antrenörünün kendisinden istediği şeylere en iyi şekilde cevap verebilecektir. Ben kendisini iki farklı rolde oynattım ve beni hayal kırıklığına uğratmadı”

A Milli’ye Terimle ayak bastı

Cengiz Ünder A Milli Takıma ilk olarak Fatih Terim tarafından çağrılmıştı. 12 Kasım 2016’daki Kosova maçında forma giyen futbolcu, ardından altı maçta daha ay-yıldızlıların formasını giydi, bu maçlarda üç gol attı.

KAYNAK: SKORER
YORUMLAR 1
  • GS 1905 6 yıl önce Şikayet Et
    Terim istifa Terim istifa Terim istifa İstifa Terim İstifa Terim
    Cevapla