Fatih Terim: Bu takım yine ayağa kalkacak!

Fatih Terim, Sivas dönüşü oyuncularıyla yaptığı toplantıda, "Galatasaray böyle oynamamalı. Sivas'ta yaşananlar hepinize ders olsun. Bu takımı yine siz ayağa kaldıracaksınız" dedi.

Fatih Terim: Bu takım yine ayağa kalkacak!
Fatih Terim: Bu takım yine ayağa kalkacak!
GİRİŞ 06.02.2018 12:02 GÜNCELLEME 06.02.2018 12:02
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Süper Lig'deki 3 maçlık (Göztepe, Kayseri, Osmanlı) galibiyet serisinin ardından Sivasspor deplasmanında mağlup olarak zirve yarışında ağır yara alan Galatasaray'da, teknik patron Fatih Terim oyuncularını uyardı.

İstanbul dönüşünde takımıyla bir toplantı yapan tecrübeli hoca, "Maçı kazanmayı başından sonuna hiç hak etmedik. Galatasaray böyle oynamamalı. Sizinle böyle konuşmamıştık. Sivas'ta yaşananlar hepinize ders olsun. Yine de bunu bir iş kazası olarak görmek lazım. Bu takımı yine siz ayağa kaldıracaksınız. Size güveniyorum. Artık bu tip puan kayıpları istemiyorum" ifadelerini kullandı.

Kadroda değişikliğe gidebilir

Fatih hocanın, Sivas yenilgisi sonrası ligde Türk Telekom Stadı'nda oynanacak Antalyaspor maçında kadroda zorunlu değişiklikler dışında da rotasyona gitmeyi planladığı öğrenildi. Deneyimli teknik adam son kararını Türkiye Kupası'nda Konyaspor mücadelesinin ardından verecek.

Hoca 11'ini arıyor

Galatasaray'da teknik direktörlük koltuğuna oturan Fatih Terim, takımın başında çıktığı 4 lig maçında 20 farklı oyuncuya şans verdi. Muslera, Rodrigues, Denayer ve Feghouli, Terim'in 4 maçta da ilk 11'de başlattığı isimler oldu. Tudor döneminde süre almakta zorlanan Yasin, Selçuk, Eren, Sinan Gümüş ve Donk, Terim'le yeniden forma şansı buldu.

Hedefte yeni seri var

3 haftalık galibiyet serisi Sivas'ta son bulan Cim Bom, benzer bir seriyi yeniden başlatmak istiyor. Sarı-Kırmızılı ekip, 12 Şubat'ta Antalya'yı konuk edecek, 18 Şubat'ta Kasımpaşa ile deplasmanda kozlarını paylaşacak, Şubat'ın son haftasında Bursa'yı ağırlayacak. Galatasaray bu 3 maçtan 9 puan çıkarıp, fikstürün geri kalanı için tekrar bir plan hazırlayacak.

YORUMLAR 10
  • Galatasaray 6 yıl önce Şikayet Et
    Pazara kadar değil sonsuza kadar:)))) GS*FATİH TERIM*TAKIM* TARAFTAR*ŞAMPİYON :))))
    Cevapla
  • Hiçbir şey 6 yıl önce Şikayet Et
    taraftarlar değil sen
    Cevapla
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    2 haftadır iyi oynayan selçuğun kesilmesi ve belhanda ile yesem oturması, donkun tolga ile aynanda sahada olup 90 dk oyunda kalması farklı tiyatroların döndüğüne işaret ediyor. Bu taktikle maç rakibe hediye edildi göz göre göre.
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Terime para göndermesi yapanlar beş lira kaybetse sokak sokak arar. Klavyeden sallamak kolay. Git yüzüne söyle açıklama bekle.
    Cevapla
  • alperen 6 yıl önce Şikayet Et
    la o zaman niye 1905 tl alıyor gs den ...
    Cevapla
  • alperen 6 yıl önce Şikayet Et
    terim istifaaaa verin adamın parasını :D o bir imPARAtorrrrrrrr
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle