Albayrak'tan hakem isyanı! 'Merak ediyorum...'

Galatasaray Sportif AŞ yöneticisi Abdurrahim Albayrak, Sivasspor mağlubiyeti sonrası penaltıyı Fırat Aydınus'a çaldıran yan hakemi eleştirdi.

Albayrak'tan hakem isyanı! 'Merak ediyorum...'
Albayrak'tan hakem isyanı! 'Merak ediyorum...'
GİRİŞ 04.02.2018 21:43 GÜNCELLEME 04.02.2018 21:57
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

İşte Albayrak'ın maç sonu sözleri

"2002 yılından bu yana hiç hakemlerle ilgili konuşmadım. Bu maçta, özellikle yan hakemin penaltı pozisyonunu dikkatli bir şekilde izledikten sonra vereceği kararı merak ediyorum. Bütün Galatasaraylılar, bütün Türkiye, milyonlarca Galatasaraylı merak ediyor nasıl bir penaltı olduğunu... Hepimiz Bilmek istiyoruz. Galatasaraylı olarak, bir yönetici olarak... Orta hakem değil yan hakem pozisyonu bir daha izlesin ve kendisi bir daha karar versin. Verdiği kararı da keşke kamuoyuyla paylaşsa... Herkes ne düşündüğünü bilse..." 

 

"Nazar boncuğu..."

"Maç bitti, bundan sonraki maçlarımıza bakacağız. Biz büyük kulübüz. Ne mağlubiyetler görüp altından kalktık ve hedeflerimize ulaştık. Biz hocamızla, futbolcu kardeşlerimizle birlikte kenetlendik. Bugün bir kazaya uğradık. Nazar boncuğu olarak görüyoruz ve bundan sonraki maçlarımızı düşünüyoruz."

"Zirveye oynayan takımlar aynı anda kaybedebilir. 4-5 takımın aynı anda galip geldiği haftalar da olabilir. Rakiplerimiz 2'şer biz ise 3 puan kaybettik."

YORUMLAR 47
  • YKC 6 yıl önce Şikayet Et
    Evet bizde izledik sayın Abdürrahim Albayrak, penaltı olması için daha ne olması gerekiyor bal gibi penaltı işte..
    Cevapla
  • Emin 6 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Fatih Terim maçı kaybetmemizin hakemle ilgisi yok diyor bu ne demek
    Cevapla
  • Hakan 6 yıl önce Şikayet Et
    GS nin golü öncesi ,Eren'in Hakan'a yaptığı pozisyonuda bir değerlendirseniz Abdurrahim bey. Her zaman kendi pencerenizden değerlendirmeyin lütfen.
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    gs nin geçmişinide biliyoruz aglamayın boşuna
    Cevapla
  • hafız 6 yıl önce Şikayet Et
    10 numara penaltı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle