Galatasaray transferi KAP'a bildirdi!

Galatasaray, Yuto Nagatomo'nun kiralık transferi konusunda, futbolcu ve Inter resmi görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

GİRİŞ 31.01.2018 12:32 GÜNCELLEME 31.01.2018 16:57
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Galatasaray, Yuto Nagatomo'nun kiralık transferi konusunda, futbolcu ve Inter resmi görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

Galatasaray'dan Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklama şöyle:

 

"Profesyonel futbolcu Yuto Nagatomo'nun Futbol A Takımımıza geçici transferi konusunda, futbolcu ve kulubü F.C. Internazionale Milano S.p.A ile resmi görüşmelere başlanmıştır.

Kamuoyunun bilgisine sunarız."

İSTANBUL'A GELDİ

Galatasaray'ın anlaşmaya vardığı Japon sol bek Yuto Nagatomo'yu İstanbul'a geldi. Bir grup Japon gazeteci de Nagatomo'yu havalimanında karşıladı. Devre arası transfer döneminde sessiz kalan Galatasaray, ilk transferini gerçekleştirmek üzere. Sarı-kırmızılı kulüp İtalya'nın İnter ekibinden Nagatomo ile sezon sonuna kadar anlaşmaya vardı. İstanbul'a gelen 27 yaşındaki futbolcu bugün sağlık kontrolünden geçti.

İNTER'E VEDA

Yuto Nagatomo sosyal medya hesabından İtalyan ekibine veda etti. Japon oyuncu, "7 yıllık Inter dönemim bugün sona erdi. Kalbim şükran dolu. Herkese teşekkür ederim." dedi.

YORUMLAR 21
  • akmsyon 6 yıl önce Şikayet Et
    TUDOR un aldığı her adam para edecek(lato hariç)...Göreceksiniz..TUDOR futbol bilgisi çok iyiydi fakat biraz amatör dü...Mariano,maicon,fernando,ndiaye,belhanda,feghuoli,gomis hepside A clas oyuncular..
    Cevapla
  • AYŞE 6 yıl önce Şikayet Et
    o isimleri tudor parlatmadi ki zaten iyi isimler
    Cevapla
  • Gssss 6 yıl önce Şikayet Et
    Nekadar Aklısınız yaw Adam yarım Sezon için Geldi Bu Adamı İzleyenler nasıl Bir oyuncu Olduğunu Bilir yarım Sezon için En ideal isim Boş yapmayın.
    Cevapla
  • heisenberg 6 yıl önce Şikayet Et
    sıkıntı yok gayet basarılı sadece izleyin..
    Cevapla
  • Levent Kabadayı 6 yıl önce Şikayet Et
    Yinw garip garip isler yapmaya basladilar hayırlısı
    Cevapla
  • Alpi 6 yıl önce Şikayet Et
    Transferi yapanlar sorumlu olsunlar hem maddi hemde manevi !!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle