Ndiaye'den sonra bir ayrılık daha kapıda!

Fatih Terim'in iki maçtır ilk 11’de şans tanımadığı Belhanda’ya Werder Bremen talip oldu. Alman kulübü, Faslı yıldızla temasa geçti ve anlaşma sağlanırsa Galatasaray’a da teklif yapılacak.

Ndiaye'den sonra bir ayrılık daha kapıda!
Ndiaye'den sonra bir ayrılık daha kapıda!
GİRİŞ 28.01.2018 11:49 GÜNCELLEME 28.01.2018 12:51
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Alman kulübü Werder Bremen, Faslı yıldızla ciddi olarak ilgileniyor. Tarafların menajerler vasıtasıyla görüşme yaptığı ve büyük ölçüde el sıkıştığı gelen haberler arasında. Eğer kesin olarak anlaşma sağlanırsa, Werder Bremen’in Galatasaray’a resmi teklif sunacağı öğrenildi.

Teknik patron Fatih Terim’in 2 maçtır ilk 11’de şans tanımadığı Belhanda’nın gidişine onay vereceği iddia ediliyor. Ancak transferin bitimine kısa süre kala hem Ndiaye hem de Belhanda gibi iki kritik isimle yolların ayrılmasıyla, şampiyonluk yarışında takımın negatif yönde etkileneceği endişesi, yönetimi bu konuda kararsızlığa itiyor.

 

 

YORUMLAR 9
  • Ziver aslan 6 yıl önce Şikayet Et
    İki futbolcu da giderse şampiyonluk yolunda büyük bir şansı kaybetmiş oluruz.gitmeleri mali açıdan iyi olur ama güç kaybederiz...
    Cevapla
  • Sualp 6 yıl önce Şikayet Et
    Adam tam alışıyor adapte oluyor gönderiyorlar..Riera da tam adam oldu gitti bruma da öyle
    Cevapla
  • adanalı 6 yıl önce Şikayet Et
    bize adam eksilten, şut çekebilecek orta saha oyuncuları lazım.sneijder gomis ve feghouli nin oldugu yerde cok is yapardi.
    Cevapla
  • Murat 6 yıl önce Şikayet Et
    sat sat sat saattt...
    Cevapla
  • Yılmaz 6 yıl önce Şikayet Et
    Satılması Galatasaray için daha hayırlı olur. Selçuk varken ona gerek yok bence
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle