Ayrılığı açıkladı! 'Gitmek istiyorsa tutamazsınız'

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Abdürrahim Albayrak, zorlu geçen Osmanlıspor maçı sonrası gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Ayrılığı açıkladı! 'Gitmek istiyorsa tutamazsınız'
Ayrılığı açıkladı! 'Gitmek istiyorsa tutamazsınız'
GİRİŞ 27.01.2018 21:47 GÜNCELLEME 27.01.2018 22:11
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Çok pozisyon harcadıklarını ve önemli olanın kazanmak olduğunu söyleyen Albayrak, kadroda yer almayan Ndiaye ile ilgili olarak da bilgi verdi.

İşte Albayrak'ın açıklamaları;

 

 

"17 tane net pozisyon vardı. Olmayınca olmuyor. Önemli olan 3 puandı. Bu galibiyet bütün taraftarlarımıza hayırlı, uğurlu olsun. Ndiaye ile ilgili şunu söyleyeyim. Hayatımda bir tecrübe daha kazandım. Fatih Terim çok babacan bir açıklama yaptı. Müthiş bir konuşma yaptı. Kendisini gitmek istediğini söylerken, Fatih Terim de kendisine ihtiyacı olduğunu ifade etti. 'Madem ki öyle git evine ailen ile dinlen zaman geçir. Nereye gidersen git. Beni 24 saat arayabilirsin' dedi. Bir baba gibi nasıl davranılır dün gece gördüm. Çok ciddi teklifler var. Futbolcu gitmek istiyorsa tutamazsınız. Dünya Kupası'nda oynamak istiyor. Biz asla kendisini satmak istemiyoruz." 

''ÖNCE ARKADAŞLARIMIZA PARALARINI VERELİM''

Transferden önce 4 aylık maaş gecikmelerini düşündüklerini söyleyen Abdurrahim Albayrak, ''Transfer tabii düşünüyoruz. Bugün bir görüşme olacak. Ama önce 4 aydır para alamayan arkadaşlarımızın durumunu halletmemiz gerekiyor. Biz arkadaşlarımıza güveniyoruz. Önce arkadaşlarımıza paralarını verelim. Onlar bizim için daha iyi transfer olacak.'' dedi.

''GOMIS İLE PROBLEM YOK, BELHANDA'YA TEKLİFLER...''

Bafetimbi Gomis ile hiçbir para sorunu yaşanmadığını da kaydeden tecrübeli yönetici, ''Gomis ile ilgili asla bir para problemimiz olmadı. Attığı golden sonra para önemli değil, arma önemli dedi zaten. Bir problem yok'' sözlerini kullanırken Younes Belhanda'ya transfer teklifi geldi mi sorusuna ise ''Birçok futbolcumuz için teklifler gelebilir. İyi futbolculara teklifler gelebilir. Dünyanın her yerinde böyledir bu'' yanıtını verdi.

YORUMLAR 4
  • Adnan Sandıkcı 6 yıl önce Şikayet Et
    Abdurrahim Albayrak GS da her zaman sağılan inek durumuna düşmüştür.aslında kendisi cok samimi ve icten bir kişiliğe sahip.onuda bildikleri için hep kullanıyorlar..yazık adama
    Cevapla
  • kadir 6 yıl önce Şikayet Et
    yav arkadaş sizden değil idareci coban olmaz. ne demek oyuncu gitmek istiyorsa tutamazsın, bu adam mukavelesi yokmu biz 4 yıldır tarık çamdalı neden çekiyoruz sacma sapan konuşmayın...
    Cevapla
  • mesud 6 yıl önce Şikayet Et
    Belhanda fehguli bunlar varyete oyuncular. Sürekli aşağı doğru giderler. Teklif varsa gazlasınlar.
    Cevapla
  • Ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Aga bu Abdurrahim abi varsa sıkıntı yok inşallah cok seviyoruz onu tekrar yonetimde olmasi cok iyi
    Cevapla