Albayrak'tan Terim tepkisi! 'G.Saray'ı satanlar..'

Galatasaray'da başkan Mustafa Cengiz'in çağrısıyla Sportif AŞ yönetimine girecek olan Abdurrahim Albayrak, basında çıkan haberlere tepki gösterdi.

Albayrak'tan Terim tepkisi! 'G.Saray'ı satanlar..'
Albayrak'tan Terim tepkisi! 'G.Saray'ı satanlar..'
GİRİŞ 24.01.2018 13:19 GÜNCELLEME 24.01.2018 14:07
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Bugün 'Fatih Terim, Abdurrahim Albayrak'ı Florya'da istemiyor' başlıklı haberler hakkında konuşan Albayrak; "Bazı arkadaşlarımız bilinçli haber yapıyorlar ama yıpratmak için yapmalarına üzülüyorum. Gomis'e yapılan haber çok yakışıksız. İçeriden kimlerden haber alındığının farkındayız. Bu isimleri tek tek GS TV'den açıklayacağız. Kimse Galatasaray'dan ekmek yiyip de Galatasaray'ı satamaz. Satanları burada barındırmayacağız. Prandelli bana bir laf söylemişti; bu takımı komple değiştirmemiz lazım dedi. Biz ne yaptık? Oyuncuları göndermek yerine Prandelli'yi gönderdik ve şampiyon olduk. Fatih Terim transferlerini yaptı görüyorsunuz; Selçuk'u, Sinan'ı görüyorsunuz. Hepsi takır takır oynuyorlar. Fatih Hoca farkı budur." sözlerini kullandı.

YORUMLAR 7
  • miraç ardak 6 yıl önce Şikayet Et
    alayınız görecek sezon sonu dosta düşmana şampiyon cimbommmm dedirtecegiz
    Cevapla
  • OttoMan 6 yıl önce Şikayet Et
    Dur bakalım daha yeni başladı. Kayserinin beceriksizliği olmasa şimdi böyle konuşmazdın ama herkes Kayseri değil. Ve şans her zaman gülmez. Takımın eski takımdan hiç bir farkı yok
    Cevapla
  • korkusuz 6 yıl önce Şikayet Et
    abdürrahim albayrağı gs de istemiyoruz
    Cevapla
  • hakk 6 yıl önce Şikayet Et
    yannış konuşuyorsun.
    Cevapla
  • hknslh 6 yıl önce Şikayet Et
    Şu adam bir gün galatasarayın başkanı olursa ben yeniden bu takımı desteklemeye başlarım onun dışındakilerin hepsi dümenlerinin peşinde...
    Cevapla
  • ünal özer 6 yıl önce Şikayet Et
    şekerim tudor da geldiğinde siz6 maç falan iyiydiniz 10 puan sanırım fark atmıştınız. şimdi imPARAtor diye paragöz bir beceriksiz getirdiniz,2 bilemedin 3 maç daha hakemlerle gider tepetaklak olursunuz. FAtih paragözüne aslında sizin de yönetimin de tahammülü yok bunu artık bilmeyen yok da taraftar baskısından getirdiniz. Aynı taraftar gömer 2 maç yenilsin o zaman görecez fatih farkını.
    Cevapla
  • ADANALI 6 yıl önce Şikayet Et
    beceriksiz dediğin adam galatasarayda 7 yıl görev yaptı 6sında şampiyon oldu... Sen başarıyı neyle ölçüyorsun? Adamın kişiliğinden sanane yaptığı işe ve icraata bak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle