Yeni başkan konuştu! Hoca değişikliği...

Yeni Başkan Mustafa Cengiz, teknik direktör değişikliğinin akıllarının ucundan bile geçmediğini açıkladı.

Yeni  başkan konuştu! Hoca değişikliği...
Yeni başkan konuştu! Hoca değişikliği...
GİRİŞ 22.01.2018 09:34 GÜNCELLEME 22.01.2018 09:34
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Sarı-kırmızılı camia seçimde birlikte göreve gelen Mustafa Cengiz ve ekibinin neler yapacağına artık odaklandı.

Mali durumun yanı sıra futbol takımının stratejisinin nasıl olacağı da herkesin merak konusu. Dursun Özbek'ten görevi yarın ya da çarşamba günü resmen devralacak olan Mustafa Cengiz'in ise yol haritası hazır.

Tudor'un görevine son verip teknik direktörlük koltuğuna Fatih Terim'i getiren Dursun Özbek ve yönetimi, seçim kararı alırken önceki gün çıkan sonuç ile birlikte herkes Terim'in de durumunun ne olacağını soruyor... Özel açıklamalarda bulunan yeni başkan Mustafa Cengiz, Fatih Terim ile yola devam etmekten başka bir planları olmadığını da resmen açıkladı. 

'BİRLİK OLMALIYIZ'

Dursun ve yönetiminin Igor Tudor'u göndermesinin ardından kendisinin "Fatih Terim ile görüşülüp takımın başına mutlaka Fatih Hoca getirilmelidir" sözlerini hatırlatan Cengiz, "Fatih Terim ile bugüne kadar etik olmaz diye hiç konuşmadık. Ama bundan sonra konuşacağız. Takımın başında Fatih Terim'den başka ihtimal düşünmüyorum. Dursun Özbek, Fatih Hoca ile konuşmadan ben adayımın Fatih Terim olduğunu söylemiştim. Yolumuza Fatih Terim ile devam edeceğiz. Kendisi ile de konuşup takımın eksiklerine yönelik değerlendirme yapacağız. Şampiyonluk için yeniden camia olarak birleşmek zorundayız. Seçim geride kaldı. Artık bana oy veren vermeyen herkes birlik olup tüm kulvarlarda takımlarımızı zafere götürmeliyiz" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 1
  • hknslh 6 yıl önce Şikayet Et
    İstesen de Terim'i değiştiremezsin :)
    Cevapla