G.Saray'dan resmi teklif! Pazarlıklar başladı...

Galatasaray, genç kaleci Çağlar Akbaba için Karabükspor ile transfer masasına oturdu. Taraflar arasında pazarlık başladı.

G.Saray'dan resmi teklif! Pazarlıklar başladı...
G.Saray'dan resmi teklif! Pazarlıklar başladı...
GİRİŞ 12.01.2018 09:56 GÜNCELLEME 12.01.2018 11:24
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim'in sol bek takviyesinin ardından düşündüğü genç ve yerli kaleci takviyesi için ilk adım atıldı.
 
Galatasaray'ın Çağlar Akbaba transferindeki son durum Milli takım havuzunda yer alan ve ileride  alatasaray kalesini koruyacak bir file bekçisi isteyen Fatih Terim'in kriterleri doğrultusunda Karabükspor'da forma giyen Çağlar Akbaba için harekete geçildi.
 
Yapılan ilk görüşmede Galatasaray, 22 yaşındaki genç kaleci için 500 bin euro teklif etti. Karabükspor ise 750 bin euro bonservis bedeli istedi.

Sarı kırmızılı kulüp, Çağlar Akbaba transferinin bitirilmesi halinde sezon başında kadrosuna kattığı Fransız kaleci Cedric Carrasso ile yollarını ayıracak.
 
BÜLENT TORAMAN, TRANSFERİ DOĞRULADI

beIN Sports canlı yayınına bağlanan Karabükspor Futbol Şube Sorumlusu Bülent Toraman, "Çağlar için teklif geldi. Biz bu teklif için teşekkür ettik kendilerine. Çağlar'ın Karabükspor'da kalmasını istiyoruz" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 1
  • cimbomlu 6 yıl önce Şikayet Et
    Dünyanın en güzel mesleği yedek kalecilik.
    Cevapla