Görüşmeler başladı! G.Saray'a yıldız forvet!

Fransız basını, Galatasaray'ın Las Palmas'tan ayrılması beklenen Chelsea'nin eski forveti Loic Remy ile ilgilendiğini iddia etti.

Görüşmeler başladı! G.Saray'a yıldız forvet!
Görüşmeler başladı! G.Saray'a yıldız forvet!
GİRİŞ 11.01.2018 20:01 GÜNCELLEME 11.01.2018 20:01
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Fransız RMC Sport gazetesi, Galatasaray'ın İspanya La Liga ekibi Las Palmas forması giyen 31 yaşındaki forvet Loic Remy ile ilgilendiğini belirtti. İspanyol ekibinde mutsuz olan Remy'nin devre arası transfer döneminde takımdan ayrılmak istediği ve Galatasaray ile görüştüğü kaydedildi.

Fatih Terim GSTV’de yaptığı açıklamada önceliğin sol bek olduğunu ancak sürpriz bir transferin olabileceğini söylemişti.

GOMIS İLE ÇİFT FORVET

Remy ile İtalya ve İspanya'dan da ilgi olduğu ancak henüz resmi bir teklifin gelmediği yazılırken, tecrübeli forvetin Galatasaray'a transfer olması halinde Bafetimbi Gomis ile çift forvet olarak görev alacağı iddia edildi.

Sezon başında Chelsea'den Las Palmas'a transfer olan Remy, bu sezon İspanya'da toplam 13 maça çıkarken 6 gol atma başarısı gösterdi.

YORUMLAR 5
  • mert 6 yıl önce Şikayet Et
    hani bunlar sol bek ariyodu haril haril
    Cevapla
  • Filipinler Ç. Bşk. 6 yıl önce Şikayet Et
    ben okuya okuya biktim. tüm kulüpler 30 yaş ve üzeri oyuncu almaktan bıkmadı. niye günü kurtarmaya çalışırsın be gardaş
    Cevapla
  • mrt 6 yıl önce Şikayet Et
    30 yaş ve üzeri tecrübeli oluyor yani takıma ciddi anlamda tecrübe si ile fayda sağlıyabiliyor ama 30 yaş altı gençleri eğitip adam ediyon örn. emre belezoğlu oda gidiyor başkasına faydalı oluyor burası Türkiye unutma
    Cevapla
  • geh weg 6 yıl önce Şikayet Et
    haklısın sayın başkan.
    Cevapla
  • Doğru 6 yıl önce Şikayet Et
    Büyüklerin vizyonu Şampiyon Şampiyon Şampiyon başka bir olmadığı için küçük düşünüyorlar sözü bir iki üç dört senelik düşünseler Biz ikinci üçüncü olalım her diğer söyle 2. Olalım Diğer sınıf birinci olalım diye kafa yorar ama Vizyon yok Niyazi gitti de büyük olacaktır lazımmış
    Cevapla