G.Saray'ın Evra transferinde sürpriz gelişme!

Galatasaray'ın sol bek transferi adayları arasında yer alan Patrice Evra için İspanyol Real Betis'in de devreye girdiği iddia edildi.

G.Saray'ın Evra transferinde sürpriz gelişme!
G.Saray'ın Evra transferinde sürpriz gelişme!
GİRİŞ 11.01.2018 16:56 GÜNCELLEME 11.01.2018 17:15
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da sol bek transfer adayları arasında Kwadwo Asamoah ile birlikte en güçlü aday olarak gösterilen Patrice Evra için flaş bir transfer iddiası geldi.

Marsilya'da kendi taraftarına attığı tekmenin ardından takımdan gönderilen ve kendisine takım arayan Fransız futbolcu için Galatasaray'ın ardından devreye Real Betis'in girdiği belirtildi.

Fransız basınının haberine göre tecrübeli sol bek, Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi gibi rakipler karşısında oynayarak en üst seviyede kalmak istiyor.

GOMIS, EVRA İÇİN DEVREDE

Galatasaray'ın Fransız golcüsü Bafetimbi Gomis'in de vatandaşı Evra'yı takıma kazandırmak istediği belirtiliyor. Fatih Terim'le özel konuşan Fransız forvetin, "Evra'yı yakından tanıyorum. Birlikte çok oynadık. Tam anlamıyla bir profesyoneldir. Gelirse sol bekteki sıkıntıyı giderir. Kendisiyle düzenli olarak konuşuyorum. G.Saray'da oynamak istediğini bana söyledi. 6 aylık bir kontrat teklifine de olumlu yanıt verecek. Tecrübesiyle genç futbolculara da örnek olabilir. Bizim için en azından sezon sonuna kadar en mantıklı kararın Evra olduğunu düşünüyorum. Tabii ki son karar sizin olacak. Patron sizsiniz hocam" sözleri kullandığı kaydedilmişti.

YORUMLAR 5
  • LevRok 6 yıl önce Şikayet Et
    Amma sisirdiniz adami. Hem 36 yasinda hemde bonservisi elinde. Buna imdi yillik 4 Milyon verirler, 1 Milyon cep e..
    Cevapla
  • Camlica 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir bu eksikti alin bir ihtiyar pili bitmişi
    Cevapla
  • Haso 6 yıl önce Şikayet Et
    Évra yi kesin alin super oyuncu
    Cevapla
  • murat 6 yıl önce Şikayet Et
    yahu adam taraftara uçan tekme atmış. neyin örnek olmasından bahsediyorsun
    Cevapla
  • cimbomlu 6 yıl önce Şikayet Et
    Alın şu adamı 1,5 sene sol bek düşünmeyelim.
    Cevapla