'Erdoğan kadar başarılı değiliz...'

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Türkiye Futbol Vakfı Başkanı, gazeteci Engin Verel'e Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

'Erdoğan kadar başarılı değiliz...'
'Erdoğan kadar başarılı değiliz...'
GİRİŞ 03.01.2018 11:35 GÜNCELLEME 03.01.2018 11:36
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Dursun Özbek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın futbolculuk günlerinde sık sık karşılaştıklarını söyledi.

"İstanbul Teknik Üniversitesi’nde 1969-1974 dönemi içerisinde amatör futbol takımımız vardı. Amatör futbol takımı hem 1. Amatör kümede oynuyor hem de üniversiteler arası maçlarda oynuyor. Ben de o takımın bir üyesiydim. Geçmişe bağlı olarak anları fotoğraflamak veya resmetmek şimdiki gibi kolay değildi. O gün itibarıyla Teknik Üniversite’den sonra lisansım Mustafa Kemal Paşa Spor’dadır, Bursa’da. 3000 TL karşılığında transfer olmuştum."

"ERDOĞAN’LA İDMAN YAPARDIK"

"Daha sonra İstanbul Teknik Spor Kulübü’nde Yönetim Kurulu Üyesi oldum. Basketin özellikle şampiyon olduğu dönemde Hüseyin Alplerin, Cihatların, Nurilerin döneminde ben de yönetim kurulundaydım. Futbol şubesi bana bağlıydı. Yaklaşık 8 sene orada yöneticilik yaptım. Dolaysıyla futbol sevdası böyle bir şey bir yerden başlıyorsunuz. Aynı dönemde Sayın Cumhurbaşkanımız İ.E.T.T’ydi. Aynı sahalarda idman yapar ve onunla karşılaşırdık. İyi bir futbolcuydu, uzun boyu ve fiziğiyle göze batardı hemen."

"BİZ ONUN KADAR BAŞARILI DEĞİLİZ"

"Sayın Cumhurbaşkanımızın alt yapı ve tesisleşme olarak yaptıklarının yanında biz futbol camiası olarak bu kadar başarılı değiliz. Sayın Cumhurbaşkanımızı ziyaret ettiğimizde hem kulüplerin mali yapılarını düzeltmeleri konusunda, hem de alt yapıyla ilgili hazırladığımız projeleri ilettik. Konu başlıklarımıza baktığımız zaman a) Tribündeki terörü nasıl bitiririz? b) Sağlık problemlerini nasıl çözeriz? c) UEFA kriterlerinde konusunda neler yapılabilir? d) Mağazacılık ve pazarlama e) Saha Bakımı gibi konuları ele aldık. Her konuda bize yol gösteren fikirleri var. Bunlardan yararlanmalıyız."

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 5
  • ayşe 6 yıl önce Şikayet Et
    fatih terim i efsane yaptılar yıllardır adam tirilyonluk oldu hala gözü doymadı madem bu bey çok fedakar yüzlerce anadolu çocuğu var onları yetiştirip kendi bir köşeye çekilsin sahalarda çalım atıp sanki ilahmış gibi böbürlenmesini bir türk kadını olarak kaldıramıyorum emrindeki futbolculara acıyorum
    Cevapla
  • Elif 6 yıl önce Şikayet Et
    Recep Tayyip Erdoğan ağzıyla kuş tutsa kimseye yaranamaz ki. Bir ülke yönetmek kolay mi Cumhurbaşkanımıza sahip çıkacaklarına adama hakaret ediyorlar. Yazık ki ne yazik
    Cevapla
  • MURAT 6 yıl önce Şikayet Et
    ne alaka ...erdoğan siyasetçi. sen kulüp başkanısın. hükümet istesin yüz kalemde vergi toplar bütçeye aktarır. senin kulüp gelrin belli..
    Cevapla
  • KAPAK 6 yıl önce Şikayet Et
    RECEP TAYYİP ERDOĞAN TÜRKİYE nin başına gelmiş EN GÜZEL şey
    Cevapla
  • Şükür 6 yıl önce Şikayet Et
    Samimi olmak gerekirse, evet futbol kitlelere Ulkemizin ismini duyurmak.ici iyi bir araç. Fakat bir futbolcuya milyar dolarlar ödeyip ülkedeki insanların bir anlamda gelirlerini aktatmak ne kadar doğru. Bir öğretmen ikinci bir iş yapıyorsa, bilim insanı aldığı bir evin borcunu odemek icin uğraşıyorsa veua diger meslekler.... nasil bir gelişme bekleriz bu ülkeden bilemiyorum getcekten. Keske insanlarımız statlara cekildiği gibi kitaplara da cekilebilse..
    Cevapla