Menajeri açıkladı! G.Saray'da oynamaya hazır

Galatasaray’da sol bek transferinde bir numaralı hedef olan Kwadwo Asamoah’taki olumsuz gelişmelerin ardından ortaya atılan Patrice Evra olayının iç yüzü ortaya çıktı.

Menajeri açıkladı! G.Saray'da oynamaya hazır
Menajeri açıkladı! G.Saray'da oynamaya hazır
GİRİŞ 02.01.2018 09:42 GÜNCELLEME 02.01.2018 09:49
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Asamoah’ın Menajeri Davide Torchia, kendi futbolcusunun sezon sonuna kalma olasılığı nedeniyle 36 yaşındaki Evra’yı 6 aylığına getirebileceğini söyledi.

Kasım ayında Marsilya’da, aleyhine bağıran bir taraftara tekme attığı için takımdan uzaklaştırılan Fransız futbolcuyu sarı-kırmızılılara öneren menajer Torchia, “Yarım sezon için Galatasaray’da oynamaya hazır. Böylece yaz döneminde, serbest kalacak Asamoah’ı alırsınız” teklifini sundu.

Sarı-kırmızılılar, Evra’nın müthiş kariyeri, Gomis ile yakın dost olması ve takımdaki Fransızca konuşan futbolcu sayısının fazlalığı nedeniyle bu transfere sıcak bakıyor. Manchester United, Juventus, Marsilya gibi önemli kulüplerde oynayan Evra’nın sadece Fransa Milli Takımı’nda 80’in üzerinde forma giymesi, transferi için önemli bir referans olarak gösteriliyor.

YORUMLAR 3
  • gs li 6 yıl önce Şikayet Et
    Hakan Baltaya ne olmuş kendi oyuncumuz evradan daha iyi zaten parasını oduyoruz
    Cevapla
  • ertugrul 6 yıl önce Şikayet Et
    yaslanmis adam istemiyoruz 36 yasinda futbol hayati bitmek uzeri ne kalmis hayir genc dinamik oyuncular lazim cim boma sokaga atacak paramiz yok helede bu yastaki kafirlere verecek paramiz yok
    Cevapla
  • Yolcu 6 yıl önce Şikayet Et
    Sacma ve dogru degil, Evra 02.07.2018 tarihine kadar mahkeme tarafindan lisansi elinden alindi
    Cevapla