G.Saray'a 18 milyon euroluk piyango!

Bir Çin kulübü, Galatasaraylı Ndiaye'ye 18 milyon euro bonservis bedeli ödemeye hazır olduğunu Sarı-kırmızılı kulübe bildirdi.

G.Saray'a 18 milyon euroluk piyango!
G.Saray'a 18 milyon euroluk piyango!
GİRİŞ 02.01.2018 09:15 GÜNCELLEME 02.01.2018 10:39
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın yaz transferinde Osmanlıspor'a 7.5 milyon Euro bonservis ödeyerek kadrosuna kattığı Badou Ndiaye'nin maliyeti tartışma konusu olmuştu. İngiliz kulüpleri Stoke City ile West Ham da Ndiaye ile ilgilendiği için sarı-kırmızılı kulüp kesenin ağzını açmış ve Ndiaye de gösterdiği üstün performansla ücretinin hakkını vermişti.

Senegalli yıldızın menajeri de geçtiğimiz günlerde kulübe, oyuncusuna Çin'den ciddi bir teklif olduğunu iletti. Eğer Galatasaray, Ndiaye için masaya oturursa, ismi saklanan Çin kulübünün 18 milyon Euro ödemeye hazır olduğu ortaya çıktı.

Ancak teknik direktör Fatih Terim'in bu satışa sıcak bakmaması transferi zorlaştırıyor. 1990 doğumlu Ndiaye'nin Galatasaray ile yaptığı sözleşmede önümüzdeki sezon sonu için geçerli 18 milyon Euro karşılığı çıkış opsiyonu bulunuyor.

LEVENT TÜZEMEN DİYOR Kİ...

''Ndiaye ilk yarı Galatasaray'ın en çok mücadele eden oyuncusuydu. Terim, kulübün menfaatleri adına transfere yeşil ışık yakabilir. Ancak Ndiaye, Cenk kadar para getirecekse satılmalıdır. Galatasaray'ın mali açıdan şampiyonluğa ihtiyacı var. Selçuk ve Donk, Ndiaye tadı vermez. Ndiaye'nin yeri dolmaz ve Devler Ligi kaçarsa yönetim hesabını veremez.''

YORUMLAR 6
  • Ksy 6 yıl önce Şikayet Et
    50milyon euro okadar dandik futbolcuya. Dünyalar veriliyor bu oyuncu hak ediyor komik rakamları genç almaya kalk bu oyuncuyu şuan 80miluon euro
    Cevapla
  • yunaklı 6 yıl önce Şikayet Et
    Hemen satılmalıdır. Onun yerini Tolga, Donk ile doldurulabilir.
    Cevapla
  • ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    hemen satin beklemeniz dusunmeniz hata
    Cevapla
  • Abdullah 6 yıl önce Şikayet Et
    satın gitsin. düz futbolcu
    Cevapla
  • gsli 6 yıl önce Şikayet Et
    satın gıtsın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle