Canlı yayında Fatih Terim'e patladı: Ahlaksızlık

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Vagner Love ve Galatasaray hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 01.01.2018 21:55 GÜNCELLEME 02.01.2018 09:36
Bu Habere 60 Yorum Yapılmış

Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, A Spor'daki Transfer Raporu programına katılıp çarpıcı açıklamalarda bulundu. Çavuşoğlu, Galatasaray'ın kendilerinden izin almadan Vagner Love ile transfer için görüştüğünü söyledi.

''BU YAPILAN HAKSIZLIK!''

Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim'in Brezilyalı yıldız futbolcu ile görüştüğünü belirten Çavuşoğlu, ''Vagner Love'un yabancı menajeri, Türk menajerini arıyor ve Fatih Terim'in tercümanlarına futbolcumu arattığını söylüyor. Dursun Özbek'i tanırım, çok severim ve saygı duyarım. Ondan habersiz yaptıklarını düşünüyorum. Bu yapılan ahlaksızlık, böyle şeyleri doğru bulmuyoruz. Vagner Love'un Türkiye'deki menajeri söyledi bunları. Fatih Terim'in tercümanı aramış. Fatih hoca bunu yapmadıysa, çıktım yapmadım desin.Biz sıkıntı olmasını istemeyiz. Her kulüple iyi geçinen bir kulübüz. Kulüp başkanları birbirlerini arar, sonra transfer konuşulur. Biz böyle gördük, öğrendik.'' şeklinde konuştu.



GALATASARAY'DAN AÇIKLAMA:

Kulüpten yapılan açıklamada,  "Söz konusu olan futbolcu için kulübümüz tarafından herhangi bir girişim yapılmamış olup oyuncu, transfer listemizde de bulunmamaktadır." ifadeleri yer aldı.

YORUMLAR 60
  • Alanya 6 yıl önce Şikayet Et
    Merak etme dostum onlar igor tudor denen adami da böyle transfer etmislerdi buda yar olmaz
    Cevapla
  • Mahmut 6 yıl önce Şikayet Et
    Çıldırın, Kudurun
    Cevapla
  • gönülden yaralı 6 yıl önce Şikayet Et
    kulüpler bir birine saygı göstermeli ben gs li olarak gs yaptığı çok işi beğenmiyorum geçen yıl Fatih mi vardı takımın hocasını getirdiler başarılı olan hamzayi görevden aldılar fatih görevden aldılar şimdide eğer doğruysa yanlış yapıyorlar takımla konuş
    Cevapla
  • Turk 6 yıl önce Şikayet Et
    Kudurun
    Cevapla
  • Temel candan 6 yıl önce Şikayet Et
    Fatih demiyelimde Terim diyelim kendine ve kulubune yakisani yapmis
    Cevapla
  • mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    çok güzel ve net bir şekilde özetlemiş. bunun üzerine kelimeler kifayetsiz kalır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle