Fatih Terim'den Didier Drogba bombası!

Fatih Terim'in Didier Drogba'yı da teknik heyet ekibine katmayı planladığı öğrenildi.

Fatih Terim'den Didier Drogba bombası!
Fatih Terim'den Didier Drogba bombası!
GİRİŞ 28.12.2017 11:00 GÜNCELLEME 28.12.2017 12:24
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da 4. Fatih Terim dönemi başladıktan sonra en çok merak edilen konulardan biri tecrübeli teknik adamın yardımcılarının kim olacağıydı. Tecrübeli teknik adamdan konuşulan isimlerin dışında sürpriz bir hamle geldi. Terim'in yardımcısı olarak belli olan ilk isim Levent Şahin oldu. Tecrübeli teknik adam milli takımda da birlikte çalıştığı Şahin'i teknik heyetine dahil etti.

Fatih Terim yardımcılarından bazılarının Galatasaray'da forma giymiş eski yabancı futbolcular olabileceğini belirtirken, ismi ön plana çıkan Johan Elmander'den hala yanıt gelmedi. Öte yandan Fatih Terim'i Florya'da ziyaret eden eski yardımcıları Hasan Şaş ve Ümit Davala konusunda da henüz net bir anlaşmanın olmadığı bildirildi.

Tüm bu gelişmeler üzerine futbolu bırakacağını açıklayan Fildişili yıldız Drogba'ya haber yollandı. İki sezon sarı kırmızılı takımda forma giyen yıldız futbolcu, taraftarın da en sevdiği isimler arasına girmişti.

KİTABINDA TERİM'E ÖVGÜLER DİZDİ

Drogba, otobiyografik kitabında Galatasaray'daki yıllarıyla ilgili, "Galatasaray güçlü bir takımdı ve "İmparator" lakaplı teknik direktörleri Fatih Terim, dünyadaki en iyi teknik direktörlerden biri olmasının yanında, bir Türk takımıyla Avrupa kupası kazanmış tek teknik direktördü. Fatih Terim'in müthiş bir karizması vardı." cümlelerini kullanmıştı.

KAYNAK: STAR
YORUMLAR 11
  • eyavuz 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok büyük takımlarda çok büyük hocalarla çalıştı teknik yönden zenginleşmiş bir insanın tecrübelerinden yararlanmak akıllıca olacaktır.
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    drogba dan ögrencemiz cok sey var, kendi evlatlarimizinda drogbanin insanligindan ve yeteneklerinden ders almali. Su irkciligi birakalim insanlari Allah icin sevelim ;)
    Cevapla
  • cafer elci 6 yıl önce Şikayet Et
    eski kafa adam kaybetse ne olur kovarsa tazminattan ne alacaģini biliyor G S ra genc kafa gelmesi hasan sas imit karan nerde tecurbeli adamlam
    Cevapla
  • Yiğido 6 yıl önce Şikayet Et
    fatih Terim ne yapmak istiyor Hasan Şaş ve Ümit Davala yetmiyormu
    Cevapla
  • Mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Drogba diyoruz Drogba.Her açıdan iyi olur gelmesi.
    Cevapla
  • Mehmet Sivaslı 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu yabancı hayranlığı neoluyor Hasan Şaş ve Ümit Davala yeter kendi çocuğumuz varken yabancıya ne gerek var bunları yetiştir yeter artık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle