Terim söz aldı! Sürpriz transfer gerçekleşiyor

Devre arası transfer döneminin ilk bombasını patlatmaya hazırlanan Galatasaray, Emre Akbaba için Alanyaspor'la masaya oturuyor.

Terim söz aldı! Sürpriz transfer gerçekleşiyor
Terim söz aldı! Sürpriz transfer gerçekleşiyor
GİRİŞ 27.12.2017 14:28 GÜNCELLEME 27.12.2017 16:40
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Haber7 Spor Servisi

Galatasaray'ın yeni patronu Fatih Terim transfer çalışmalarına başladı. Transfer yapılacak bölgeleri yönetime bildiren tecrübeli hoca ayrıca bazı yıldız adaylarını da kulübe kazandırmak için devreye girdi. Bu isimlerin en başında ise Alanyaspor'un başarılı futbolcusu Emre Akbaba var.

Fatih Terim söz aldı!

Emre Akbaba'nın transferi için bizzat devreye giren Terim, 25 yaşındaki futbolcunun bir sonraki durağının Galatasaray olması söz aldı. Emre Akbaba'nın transfere yeşil ışık yakmasından topu yönetime atan tecrübeli teknik adam, sezon sonunu beklemeden transferin yapılmasını istedi.

Galatasaray yönetiminin önümüzdeki günlerde Akdeniz ekibiyle masaya oturacağı belirtilirken Emre Akbaba için 5 milyon avronun gözden çıkarıldığı öğrenildi.

YORUMLAR 14
  • 1905 tl 6 yıl önce Şikayet Et
    brumayı bedelsiz kiralasınlar sezon sonuna kadar forvete ligi bilen gol krallığında zirvede olan wagner love direkt katkı verir. direkt sonuç miss...
    Cevapla
  • hakan y. 6 yıl önce Şikayet Et
    terim fiyasko transferlere başlıyor
    Cevapla
  • Ben 6 yıl önce Şikayet Et
    Kendine yazık eder gs'nin kulübesini sıklaştırır
    Cevapla
  • erkan yasin sarikaya 6 yıl önce Şikayet Et
    haha ben de bisey aliyorlar sandim
    Cevapla
  • Levrok 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu cocugu oynatmiyacaklar. Niye buna dur diyen yok ? Emre garanti oynayacagi bir kulübe gitmeli. Milli oyuncularimiiz kulübelerde cürüyorlar, cünkü hep yanlis takim tercihi yapiyorlar. Hep Paraya kosuyorlar,,,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle