İşte Fatih Terim'in devre arası bombası!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, devre arası transfer döneminde Samuel Eto'o'yu kadrosunda görmek istediğini yönetime iletti.

İşte Fatih Terim'in devre arası bombası!
İşte Fatih Terim'in devre arası bombası!
GİRİŞ 27.12.2017 10:20 GÜNCELLEME 27.12.2017 11:09
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Göztepe maçıyla beraber mesaiye başlayan ve devre arasında kadroda eksik gördüğü yerlere gerekli takviyeleri yapmak isteyen Fatih Terim harekete geçti.

Fatih Terim'in Antalyaspor'dan ayrılacak olan Eto'o'yu istediği öğrenildi.

Kayserispor maçıyla beraber alışılagelmiş sistemi olan 4-4-2'yi kullanmak isteyen tecrübeli teknik adamın Eto'o'yu takımda görmek istediği belirtilirken, Kamerunlu yıldızın Fatih Terim'le çalışmak için bir hayli istekli olduğu öğrenildi.

Ekonomik olarak bunalımda olan ve yıldız futbolcularını takımdan göndermek kararı alan Antalyaspor yönetimi Eto'o'nun transferine sıcak bakarken, Galatasaraylı yöneticilerin önümüzdeki günlerde Antalya'ya çıkarma yapacakları bildirildi.

YORUMLAR 5
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    rizespor olarak büyük hedeflerimiz var,öncelikle önümüzdeki yıl süper lige çıkacağız,onun için eto bize çok lazım, onu biz almak istiyoruz.
    Cevapla
  • urfalı 6 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş almıştı,vazgeçti Fener alacaktı ; o da vazgeçti şimdi Galatasaray alacak, o da almazsa...Trabzonspor alır artık herhalde :D:D
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Eto bitmiş ?!
    Cevapla
  • Nuri 6 yıl önce Şikayet Et
    Ada'm kaç yaşına geldi be hoca bari senden çık forvet arkası oyna
    Cevapla
  • bjk25 6 yıl önce Şikayet Et
    bunun daha bombalığı mı kaldı hala etoo da etoo
    Cevapla