Rodrigues'ten Terim sözleri! Tudor duymasın

Galatasaray'ın başına Fatih Terim'in gelmesinin ardından Garry Rodrigues sarı-kırmızılı takımda en mutlu isimlerin başında geliyor.

Rodrigues'ten Terim sözleri! Tudor duymasın
Rodrigues'ten Terim sözleri! Tudor duymasın
GİRİŞ 26.12.2017 11:55 GÜNCELLEME 26.12.2017 11:57
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de 16 maçın 12'sinde ilk 11 de başlayıp 2 gol 3 asistlik bir katkı veren Rodrigues ligin ikinci yarısında daha da başarılı olacağını ve bir an önce iyileşip kaldığı yerden devam etmek istediğini söyledi.

"Fatih Hocanın gelişi enerjimi yükseltti"

Fatih Terim'in her anlamda olumlu bir yansıma yaptığını belirten Yeşil Burunlu futbolcu, "Fatih Terim'den çok güzel elektrik aldım. Fatih Hocanın gelişi enerjimi yükseltti. Takım, kalitesinin farkına vardı yeniden, bir anda hava değişti, güven geldi" dedi.

Bireysel antrenör, fitness hocası ve kick boks uzmanı Devo ile ekstra çalışmalar yapan Rodrigues son 1 ayda kendisini daha da iyi hissettiğini ve ligin ikinci yarısında hem daha iyi futbol oynayıp, hem de skora katkısını da arttırmayı düşündüğünü söyledi.

Devo ile daha önce de Moussa Sow, Bruno Alves, Nani, Hasan Ali Kaldırım, Lens, Neustadter, Mehmet Ekici ve Dawıd Pawelka gibi isimler çalışmış ve faydasını görmüştü. Hatta Neustadter halen çalışırken Fenerbahçe'nin vazgeçilmez stoperi haline geldi. 
Devo, yurt dışından da bazı ünlü futbolcuların izin günlerinde ve tatillerde İstanbul'a gelerek kendisiyle özel çalışmalar yaptığını söyledi.

YORUMLAR 2
  • fatih dikmeci 6 yıl önce Şikayet Et
    korkaklar neden sahada bu kadar artist oldu diye bende düşünüp duruyordum. hele hasan ali kaldırım. meğersem adam devo yüreği yemiş. ulannn tövbe tövbe
    Cevapla
  • Neolaki 6 yıl önce Şikayet Et
    Hayır duysa ne olur zaten tudor hoca mı ki bunu geçen senede biliyorduk zaten bunu görmeyenin gözlerinin kör olması lazım terimi kimse sevmeye bilir ama gittiği her takımda iz bırakmış başarılarıyla , ruh geldi be takıma hocanın maaşına takılanlar önce yabancı hocaların aldığı ücretlere ve giderken aldığı tazminatlara tepki verin sadece Türk teknikdirektörlerine değil.Millet ırkçılığı yabancılara yapar biz kendimize yapıyoruz herkese adil davranın ozaman yıpratmayın kimseyi
    Cevapla