Fatih Terim resmen açıkladı! Geri dönüyorlar!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Hakan Balta ve De Jong'u yeniden takıma çağırdığını ifade etti.

Fatih Terim resmen açıkladı! Geri dönüyorlar!
Fatih Terim resmen açıkladı! Geri dönüyorlar!
GİRİŞ 22.12.2017 16:43 GÜNCELLEME 22.12.2017 17:18
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Fatih Terim, sarı-kırmızılı takım ile ilgili ilk tespitlerini anlattı. Galatasaray'ın sol ayaklı sol bekinin olmadığını ifade eden Terim, "Sol bekimiz yok" dedi.

Ters ayaklı bir futbolcuyu sol bekte oynatmak zorunda olacağını ifade eden Terim, "19-20 kişiyiz, eksiğimiz var. Sol bekimiz yok. Sol ayaklı sol bekimiz yok. var olan da ameliyat oldu. Kadromuzdan birini sol beke koyacağız. Sol ayaklı olmayan bir futbolcuyu hiç sola koymadım am ilk defa sanırımbunu yaşaycağız. İki gün içerisinde kazanmak adına ne gerekiyorsa onu yapacağız. Ayın 20-21'ine kadar teknik, psikolojik, fizik olarak ayrıca oyun olarak çalışacağız. Bunların hepsini kısa sürede bir araya getiririz. Yeter ki bu pazarı kazasız geçirelim. Bucaspor maçına kadar bazı arkadaşları erken tatile yollayabiliriz. Bazı arkadaşların mental yorgunlukları var gibi görünüyor" dedi.

Yapacakları en büyük transferin oyuncuların performansını arttırmak olduğunu vurgulayan Terim, "Başkanımızla şeffaf bir şekilde ilerleyeceğiz. Acil şekilde bir rapor hazırlayacağız. Yapabileceklerimizi yönetimle paylaşacağız. Öncelikle mevcut futbolcularımızın performansını yukarı çekmeliyiz. En büyük transfer bu olacak. Bu oyuncuların kapasitesi bu değil. Hakan Balta mesela olsaydı, sol bek oynayacaktı. Genç Takıma gönderildiği için yazamıyoruz. Ayrıca De Jong'u da antrenmana çıkması için çağırdım" şeklinde konuştu.

YORUMLAR 13
  • G S 6 yıl önce Şikayet Et
    fenerli kardesler korkmayin Fatih hoca iyidir iyiki geldin imparatorrrr
    Cevapla
  • ali kemal kuru 6 yıl önce Şikayet Et
    galatasaray terimle iflah olamazzz demedi deme beyler
    Cevapla
  • enderun 6 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaraylıyım ve Fatih Terim in gelmesine çok üzüldüm nokta
    Cevapla
  • efecan 6 yıl önce Şikayet Et
    bu takıma beni alin hoca yerine ben de aynı puan alırım terim gibi
    Cevapla
  • yaman 6 yıl önce Şikayet Et
    Çek artık ellerini Galatasaray ve Türk futbolundan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle