Terim, Arda sorusuna böyle yanıt verdi!

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Fatih Terim, Türk Telekom Stadyumu'nda düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 22.12.2017 17:08 GÜNCELLEME 22.12.2017 17:32
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

Başkan Dursun Özbek ve Fatih Terim Türk Telekom Stadyumu'nda basının karşısına çıktı.

Dursun Özbek'in sözleri;

"Galatasaray'a ömrünü vermiş ve Galatasaray'la beraber zirveye çıkıp Galatasaray'ı zirveye çıkartan Fatih Terim yuvaya döndü. Görüşmemizi anlatayım size kısaca. Aradım ve 'Hocam görüşelim' dedim. Görüştük. 'Hocam ne verelim size?' dedim. Hocam dedim, böyle böyle... 'Biliyorum başkan, derhal hazırım' dedi. 'Ücret' dedim, Ben imzamı 1974'te attım. Para konuşmam, burası yuvam' dedi. Ben de 'Hocam size 1905 TL verelim' dedim. Kabul etti. Fatih Hocama başarılar diliyorum"

Fatih Terim'in sözleri;

"Sayın Başkanımız çok güzel şekilde izah etti. 1-Ekonomi 2-Süre konuştuk. "Sürenin önce 20 Ocak'a kadar, ardından mayısa kadar bir daha olmak kaydıyla aramızda bir konuşma geçti. Bu çatı altında beni Galatasaraylılarla buluşturdukları için yönetime çok teşekkür ediyorum. Ayrılıklardan ziyade, bağlılıklar daha ağır basıyor. Galatasaray'ın son aylardaki durumuna baktığımızda 'Neden olmasın' diyen benim. Elimi taşın altına sokmam gerektiğine inandığım için buradayım. Muhteşem Galatasaray taraftarıyla birleşince büyük işler yapıyoruz. Yenilerini yapmamız gerektiği aşikar. Galatasaray'a hizmet etmiş, sevgili meslektaşım Igor Tudor'a da hizmetleri için sonsuz teşekkür ediyor, başarılar diliyorum."

"BAŞKAN İSTERSE GİDER GÖRÜŞÜRSÜNÜZ"

"Galatasaray'ın kapısından içeri girdiğimden beri nasıl davranıyorsam, Başkan aradığı zaman da nerede ve nasıl görüşmek isterse ona uyarsınız, öyle davrandım.

"SOL BEKİMİZ YOK"

"Sol bekimiz yok. Sol ayaklı bek oyuncumuz yok. Bir tane vardı ameliyat oldu. 19-20 kişilik bir kadromuz var. Eksiğiz. Sol ayaklı sol bekimiz yok. Var olan da ameliyat oldu. Ben daha önce prensip olarak sol ayaklı olmayan bir oyuncuyu oraya koymadım ama bunu mecburen yaşayacağız. Ben acil bir rapor hazırlayacağım. Bazı durumları biliyorum ve arkadaşlarımla da konuşmaya başladım. Hakan Balta ve De Jong'u da çağırdım. Bizimle çalışacaklar"

ARDA TURAN AÇIKLAMASI

Soru: Arda Turan'ın Galatasaray'a gelmek istediği konuşuluyor. Arda'yı ister misiniz?

Fatih Terim: "Arda Turan konusu Dursun Özbek ile yönetimin konusu. Ben biraz önce imza attım. Benim bilgim yok."

"TELAŞLANMAMALIYIZ"

“Acele etmeliyiz ama telaşlanmamalıyız. Çünkü yapacak çok işlerimiz var. İlkleri yapmış böyle bir markanın, camianın, yeni ilkleri yapmaya ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Aldığımız başarılardan daha fazlasını yapma adına buradayız."

"ANTRENMANDA KALMIŞTIM"

"Nerede Kalmıştık derken ben en son antrenmanda kalmıştık diyorum ben. Bana göre öyle. Nerede kalmıştım ben? En son antrenmanda kalmıştım. Değil mi? Orada aldım haberi. Geçmişteki yakaladığımız başarıların üstüne çıkmamız gerekiyor. Bunun için çok çalışmak zorundayız. Kaldığımız yer, yapacağımız işlerin başlangıç noktası olur diye ümit ediyorum."

TRANSFER MÜJDESİ

"Galatasaray'ın bir defa Avrupa'da olması lazım. İyi bir kadro olduğuna yürekten inanıyorum ancak bazı yerlere de ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Söylenenle olanlar arasında bir fark var.  Bir iki kaliteyi işin içine sokmak zorundayız. Scout arkadaşlarımız zaten çalışmış listemiz var."

"KAYBEDERKEN DE SAVAŞACAĞIZ"

"Kaybederken de o reaksiyonu göstermek benim için çok önemli. Kaybetsek bile Galatasaraylıların 'Kaybettik ama müthiş savaştılar, formalarının hakkını verdiler' demesi çok önemli.''

YARDIMCILAR KİM OLACAK?

"Şu anda Emrah Bayraktar'la çıktım idmana. Devre arasında açıklarız. Yardımcılarım arasında yerli ve yabancı var... Devre arasına girerken bir araya geliriz, açıklarız"

"TARİHE GEÇMEYİ SEVERİM"

"Galatasaray'a geri dönüşümü Twitter'dan duyurmak kızlarım Buse ile Merve'nin fikriydi. İnşallah daha sık kullanırım. Hacklenme falan yok. Tarihe de geçmişiz. Severiz tarihe geçmeyi"

ŞAMPİYONLAR LİGİ GÖNDERMESİ

"Burası bizim evimiz. Git diyorlar gidiyoruz gel diyorlar geliyoruz. Ama... Benim de kendime göre bir hayalim var. Eksik olan bir şeyi alayım diyorum. Bazen yaklaşıyoruz ama olmuyor. Olmaz denilen şeyleri gerçekleştirdik burada. Belki onu gerçekleştiririz. Allah yardımcımız olsun"

"Sizi dünyanın her tarafından isteseler bile ait olduğunuz yerden istenmeniz çok başka bir şey."

BEN DE 21 YIL KALSAYDIM NE OLURDU ACABA

"Arsene Wenger'le beraber gelmiştik 96'da. Acaba ben de 21 yıl kalsaydım ne olurdu? Benim de hatalarım var tabii..."

SÜPER LİG DEĞERLENDİRMESİ

"Şenol Hoca'yı çok tebrik ediyorum. 2 senedir ligde ve Avrupa'da çok güzel işler yapıyorlar. Fenerbahçe ve Başakşehir de şampiyonluğun adayları. Esas dikkat ettiğim Anadolu kulüpleri de çok güzel işler yapmaya başladılar. Burada bir eksik var, o da Trabzonspor. Rıza Hoca da orada güzel işler çıkarmaya başladı. Türkiye Ligi artık Dünyada daha fazla seyredilen bir lig haline geliyor, geldi. Bunu daha da ileriye götürmeli."

YORUMLAR 47
  • Seza 6 yıl önce Şikayet Et
    Yazık oldu bı gs ye
    Cevapla
  • gökhan 6 yıl önce Şikayet Et
    Helal imparator.
    Cevapla
  • Özkan 6 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlı olmaz be kardeşim olmaz olmaz olmaz. sakın denemeyin olmaz olmaz olmaz. bu iş yıl sonunu bulmaz patlar patlar patlar.
    Cevapla
  • Vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Yazık olacak galatasaraya. fatih terimi alırken yanında bir de para basma makinesi alın.
    Cevapla
  • Ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Egosu çok yüksek aslında iyi hoca ama egosu herşeyi mahvediyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle