Şok açıklama! Terim'in yardımcısı olacaktı...

Örgryte Başkanı Joacim Nordh, Galatasaray'da Fatih Terim'in yardımcısı olacağı belirtilen Elmander hakkında sürpriz açıklamalar yaptı.

Şok açıklama! Terim'in yardımcısı olacaktı...
Şok açıklama! Terim'in yardımcısı olacaktı...
GİRİŞ 22.12.2017 15:06 GÜNCELLEME 22.12.2017 17:07
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da teknik direktörlük görevine 4. kez Fatih Terim'in getirilmesinin ardından yardımcılarından birinin İsveç'te 2. ligde Örgryte forması giyen 36 yaşındaki Johan Elmander olduğu iddia edilmişti.

Bu gelişmenin ardından Örgryte Başkanı Joacim Nordh jet bir açıklama yaptı. Elmander ile sözleşmeleri olduğunu hatırlatan Nordh, bu konuda endişe duymadıklarını belirtti.

"1 YIL SÖZLEŞMELİ OYUNCUMUZ"

Joacim Nordh açıklamasında, "Benim bu konuda bir bilgim yok. Tamamen Türkiye'de çıkan haberler. Johan'ın bizimle 1 yıl daha sözleşmesi var, bu konuda biz sakiniz. Ayrılacağına dair bir işaret almadım" dedi.

GALATASARAY İLE GÖRÜŞÜRÜZ

Galatasaray hakkında konuşacaklarını belirlen başkan, "Bu konuda Johan ile konuşmak istiyorum. Elmander harika bir adam. Açıkçası eğer isteği Galatasaray'a gitmekse onu dinleriz ve Galatasaray'la görüşmelere başlarız. Belki de başka takım, bu yüzden bir konuşalım. Fakat öncelikle Johan ile konuşayım, sonra duruma göre bir yol alacağız" şeklinde konuştu

Johan Erik Calvin Elmander, 17 gol atıp 10 da asist yapmıştı. Kısa sürede sarı-kırmızılı taraftarın sevgilisi olmuştu. (Sporx)

YORUMLAR 3
  • Ramazan 6 yıl önce Şikayet Et
    ''İsveç'te 2. ligde Örgryte forması giyen 36 yaşındaki adam'' helal olsun yaş 36 ama hala forma giyiyor.
    Cevapla
  • naniiii 6 yıl önce Şikayet Et
    isabet olur Galatasaraya en büyük fedakarlık yapan ve Türkiye aşığı futbolcularımızdan biri
    Cevapla
  • inegöl 6 yıl önce Şikayet Et
    Madem taraftar isteyince oluyor.Hasan Şaş,,Melo ve Arda yı da isteriz...
    Cevapla