Fatih Terim eşofmanları giydi!

Galatasaray ile yeniden anlaşma sağlayan Fatih Terim saat 15.00'te düzenlenecek basın toplantısı öncesi Florya Metin Oktay Tesisleri'ne geldi.

Fatih Terim eşofmanları giydi!
Fatih Terim eşofmanları giydi!
GİRİŞ 22.12.2017 12:20 GÜNCELLEME 22.12.2017 12:38
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Deneyimli teknik adamın Milli Takım'da yardımcılığını yapan Levent Şahin de Florya'da görüntülendi.

Tecrübeli teknik adamı tesislerde Başkan Dursun Özbek ve kardeşi Mehmet Özbek karşıladı. Eşofmanlarını giyen Fatih Terim Florya'nın çimlerine ayak bastı.

Terim'in Pazar günü oynanacak Göztepe maçında da sahada olması bekleniyor. KAP'a 'anlaşmaya varıldı' bildirisi yapılmadan önce antrenmana çıkamayacak olan Terim'in bu sabah 11.00'deki çalışmada yer almayacağı belirtildi. Öte yandan deneyimli teknik adamın Milli Takım'da yardımcılığını yapan Levent Şahin de Florya'da görüntülendi.



LEVENT ŞAHİN KİMDİR?

Aslen Adanalı olan genç teknik direktör, futbolculuk kariyerine amatör takımlarda başladıktan sonra,dönemin ikinci lig ekibi İskenderunspor'da profesyonelliğe adım attı.Yaşadığı ağır sakatlıklardan sonra futbolculuk kariyeri son bulan Levent Şahin,daha sonra antrenörlük alanına yöneldi. Gazi Üniversitesi'nde futbol antrenörlüğü alanından mezun olan Şahin,yine aynı üniversitede Yüksek Lisans ve Doktora eğitimini tamamladı ve İngilizce biliyor.

YORUMLAR 8
  • OF'lu 6 yıl önce Şikayet Et
    2 malubiyet 1 beraberlik olsun ilk üç maç görelim sonra ne oluyor
    Cevapla
  • israfil 6 yıl önce Şikayet Et
    tazminatını alır gider hep aynisi yapiyor turk milli takımını batirdi sira yine cimbomda bu bunun neresi imparator tazminat imparatoru seni
    Cevapla
  • Kadir27 6 yıl önce Şikayet Et
    İsrafil senin yaşın küçük ya da sen gs li değilsin, fatih hocanın galatasaray a kazandırdığını kimse kazandırmadı. 6 şampiyonluk kolay değil...
    Cevapla
  • cafer 6 yıl önce Şikayet Et
    taraftarlığımı askıya alıyorum
    Cevapla
  • Ali Veli 6 yıl önce Şikayet Et
    imPARAtor Milli Takımla nasıl Dünya Kupasını aldıysa; Galatasarayı da önümüzdeki yıl Şampiyonlar Ligi Şampiyonu yapacaktır..!!!
    Cevapla
  • Eran Eker 6 yıl önce Şikayet Et
    Yazık tutturmuşlar bir terim masalı gidiyor. Hayal kırıklığı. tecrübeyi tecrübe etmek....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle