Galatasaray'dan kayyum açıklaması!

Galatasaray Divan Başkanı İrfan Aktar, yapılacak seçim ve kulüpteki kayyum tehlikesi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Galatasaray'dan kayyum açıklaması!
Galatasaray'dan kayyum açıklaması!
GİRİŞ 21.12.2017 10:49 GÜNCELLEME 21.12.2017 10:50
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Galatasaray camiasında yeni teknik direktör merak edilirken, bir yandan da gözler yapılacak seçime çevrildi. Galatasaray Divan Başkanı İrfan Aktar, önemli açıklamalar yaptı.

İrfan Aktar, yeni seçilecek yönetimin görev süresi için, "Tüzük'te madde açık: Yönetimlerin görev süresi üç yıldır. 20 Ocak 2018'de seçilecek yönetim 20 Ocak 2021'e kadar görevde kalır. Üç buçuk yıl görev süresi olmaz'' ifadesini kullandı.

Sportif A.Ş.'nin beş yıl üst üste zarar etmesi ve kayyum atanması ihtimali ile ilgili sorulara "Böyle bir tehlike mevcut. Bu yıl zarar edilmemeli. Ayaklarını denk alsınlar, Galatasaray Kulübü'nü zarara uğratmasınlar!" cevabını verdi.

7 bin 566 üye oy kullanacak

Sarı-kırmızılı camia olağanüstü seçim ortamına girerken kimlerin oy kullanabileceği konusu da açıklık kazandı. Buna göre seçimin erkene alınması ile birlikte 27 Şubat 2017 tarihine kadar aidat yatırmamış üyelerin oy kullanamayacağı belirlendi. Buna göre 20 Ocak 2018'de yapılacak olağanüstü seçimde 7 bin 566 üyenin oy kullanabilme hakkı bulunuyor.

YORUMLAR 4
  • .:. .:. .:. 6 yıl önce Şikayet Et
    İnş zarar eder ve kayyum atanır.
    Cevapla
  • Kına 6 yıl önce Şikayet Et
    Yak sende ülke düşmanı
    Cevapla
  • Nasıl 6 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl bir düşmanlık galatasaraya iyiliği olmayan insanların hala gs başında durmaları düşündürücü gs arazisini sattılar 2 milyar küsür borç bunu yapan kim özbek deil içerde gs hortumcular var yazık biri buna dur desin ama demez çünkü nemalanmak var
    Cevapla
  • dede 6 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye olarak inşallah yakında bu fütbool belasından tamamen kurtuluruz
    Cevapla