Dursun Özbek yeni hoca için tarih verdi!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Giresun'da düzenlenen bir etkinlikte kulübün teknik direktör ve seçim gündemi hakkında konuştu.

Dursun Özbek yeni hoca için tarih verdi!
Dursun Özbek yeni hoca için tarih verdi!
GİRİŞ 20.12.2017 16:15 GÜNCELLEME 20.12.2017 17:30
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın yeni teknik direktörünün devre arasına kalmadan belli olacağını belirten Özbek, "Bizim sayın Tudor ile ilişkimizin resmen bitmesi bu akşam oluyor. Bu akşam karşılıklı feshediyoruz. Bunun hemen ertesi itibariyle, Tudor ile yönetim kurulu kararı aldıktan sonra çalışmalarımız başladı. Taraftarın bir endişesi var devre arasında ne olacak, sezon hazırlığı falan, en iyi şekilde Galatasaray'ı temsil edecek bir antrenör arayışındayız. Devre arasına kalmadan, yeni hocayı takımın başına getireceğiz." ifadelerini kullandı.

"ÖNCELİĞİMİZ SEÇİM ÇALIŞMASI DEĞİL"

Önceliğin seçim çalışması olmadığını vurgulayan başkan, "Önceliğimiz seçim çalışmasında değil, Galatasaray'ın bu hafta sonu bir maçı var. Galatasaray'ın önceliği olan konuları önce halledeceğiz, sonra seçim çalışması var. Seçim aile içinde olduğu için, öncelik Galatasaray Spor Kulübü'nün ihtiyaçlarıdır" dedi.

FATİH TERİM CEVABI; "BUGÜNÜN GÜNDEMİ DEĞİL"

Fatih Terim ile ilgili soruya cevap vermekten kaçınan Galatasaray Başkanı, "Bugünün gündemi onur ödülleri. Ben isterim ki onun ile ilgili sorsanız, antrenör gündemi ilerleyen günlerde belli olur" diyerek sözlerini noktaladı.

YORUMLAR 7
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    terim dışında kimi getirirse o koltuğu bırakmak zorunda kalacak
    Cevapla
  • E.A 6 yıl önce Şikayet Et
    Eğer Fatih Terim Galatasaray'a gelirse eskiden olduğu gibi yine bazı futbolcuların ücretini cebinden ödeyecek. Fatih Terimin daha önce cebinde bazı oyunculara para ödediğini biliyorum. Sizler belki Fatih Terim paragözdür deyip inanmazsınız ama Fatih Terim gerçekten de bazı oyunculara cebinden ödeme yapmıştır. Sonra bu parayı yönetimden alabildimi alamadımı bilemiyorum.
    Cevapla
  • sdc 6 yıl önce Şikayet Et
    seçeneklerden bahsettiyse f.terim gelmez gelmesin diye böyle konuşmuştur
    Cevapla
  • alanya 6 yıl önce Şikayet Et
    terim gelmesin de
    Cevapla
  • igor tudor 6 yıl önce Şikayet Et
    fatih terim yerine THOMAS TUCHEL.emre moru dortmuda getiren o.bize de getirir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle