Galatasaray'da kayyum tehlikesi!

Dursun Özbek’in, “5 yıl üst üste zarar hak mahrumiyeti getirir” sözlerinin ardından tehlike ortaya çıktı. Zarar açıklanırsa Sermaye Piyasası, G.Saray A.Ş.’ye atama yapabilecek.

Galatasaray'da kayyum tehlikesi!
Galatasaray'da kayyum tehlikesi!
GİRİŞ 20.12.2017 10:02 GÜNCELLEME 20.12.2017 13:59
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Sarı kırmızılıların başkanı Dursun Özbek, basın toplantısınının genelinde 2018 Mayıs için kenetlenmek zorunda olduklarını vurguladı.

Halka açık şirketlerde 5 yıl üst üste zarar etmenin bazı hak mahrumiyetlerine sebep olacağının altını çizen Özbek, "2018 Mayıs ayında Galatasaray Sportif A.Ş.'nin istenildiği şekilde sonuç alma zorunluluğu var. Aday olanların taahhüt vermesi lazım. Ben bu taahhüdü veriyorum. 2018 Mayıs'ı Galatasaray için çok önemli. Şampiyonluk yürüyüşümüz var. Bu yürüyüşte yönetime destek verilmesi, huzur olması lazım. Camia desteği arkasında olmazsa başarı mümkün değil. 2018 Mayıs'taki başarısızlık Galatasaray'a çok kötü bir gelecek hazırlar" ifadelerini kullandı.

Özbek'in bu sözlerin ardından kayyum tehlikesi ortaya çıktı. Galatasaray 'ın bu dönemde de zarar açıklaması halinde Sermaye Piyasası'nın, istediği isimleri Galatasaray Sportif A.Ş.'ye atama hakkı olduğu öğrenildi.

YORUMLAR 23
  • tufan 6 yıl önce Şikayet Et
    peki sizde varmı evo kardeş BU KUPALAR VE BAŞARILAR??ayrıca Bu borç olayın da 1.bjk 2.gs.3.de fb dir YOO HAYIRDIR YANİ...
    Cevapla
  • Furkan 6 yıl önce Şikayet Et
    Yanlış biliyorsun en borçlu kulüp açık ara Galatasaray dir. Hatta şuanda son dönemde bütçesi artıda olanda sadece Beşiktaş var. Yani geleceği en sağlam Beşiktaş ve maalesef en sıkıntılı Galatasaray.
    Cevapla
  • Rıza Hordolaşoğlu 6 yıl önce Şikayet Et
    Kayyum çoktan atanmalıydı. Zira yönetimi Fetö’nun eline geçen bu takım fetö şirketlerine yapılan prosedür uygulanmalıydı. Yine fetöyla mücadele daha ciddiye alınıp bu fetöcu takıma el konulmalı
    Cevapla
  • evo 6 yıl önce Şikayet Et
    yapmayın yazık bunların uefa ,süper kupası bide 4 yıldızı var yazık :)
    Cevapla
  • emrahcan 6 yıl önce Şikayet Et
    hosuna mi gitti
    Cevapla
  • oflu mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    şirket olan futbol takımları kendi hatasını çeksin bir şirketin zararı yada karı beni ilgilendirmez.futbol artık paraya döndü tamamen. şirket sahibi düşünsün taraftar maça gider ürün alır başka ne yapsın.
    Cevapla
  • D mm 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir gs Li olarak söylüyorum beter olun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle