Tudor'u gönderme nedenini açıkladı!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, teknik direktör Igor Tudor ile yolların ayrılması kararının altında yatan nedenleri açıkladı.

GİRİŞ 19.12.2017 15:59 GÜNCELLEME 19.12.2017 16:14
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, düzenlediği basın toplantısında Igor Tudor'un görevine son verilmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

"KİMSE KUSURA BAKMASIN GEREKENİ YAPARIM"

Dursun Özbek, Igor Tudor'un neden görevine son verildiğini açıklarken "Igor Tudor'a son güne kadar destek verdim fakat sayın Tudor öyle bir linçe uğradı ki, 9 puan öndeyken saldırılar başladı. Tudor da fiziksel ve psikolojik olarak Galatasaray'a hizmet etmekten uzaklaşmaya başladı. Galatasaray'daki herkes bir ortak amaca hizmet ediyor. Bu başarı çizgisinden uzaklaşmaya başlandığı zaman da kimse kusura bakmasın gerekeni yaparım, bu kriterlerden sapıldığı zaman gereken olur, burası Galatasaray." ifadelerini kullandı.



"BU KARARLARI ALDIK ÇÜNKÜ FAYDALI OLACAK"

Açıklamalarına devam eden Dursun Özbek, "Antrenörümüz Tudor ile yollarımızı ayırdık, diğeri ise seçim kararı aldık, Galatasaray'a faydalı olacağına ve fayda getireceğine inanıyorum. Galatasaray genel kurul üyelerinden bu seçime yüksek seviyede katılım sağlamasını bekliyorum, öyle olacağını da umuyorum" dedi. 

YORUMLAR 5
  • Reis 57 6 yıl önce Şikayet Et
    hikaye 2...
    Cevapla
  • Karslı36 6 yıl önce Şikayet Et
    'la dursun yanlış ve durmuş saat bile günde 2 defa doğru söylüyor sen ne zaman doğru şeyler konuşacan bence sende pilini pirtini topla ve bir an evvel defol git.
    Cevapla
  • Mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    Tudor'un istifa etmesini bekleseydiniz. İnsan devre arasını bekler. İstifa etmese kendiniz konuşur gönderirdiniz. Devreyi lider bitirseydi de farketmezdi. Büyük bir sebep var ortada. İşini yaptırmama, psikolojik şiddet vardı. Sonuçta o da insan. Akıl ve ruh sağlığı böyle bir ortamda tehlikedeydi. Tam bir düşmanlık vardı kendisine. Merak ettim de, bu denli düşmanlık için ne yapmıştı bunlara Tudor.
    Cevapla
  • mhcivelek 6 yıl önce Şikayet Et
    işte dualarım kabul oldu sanırım tudor gitti sırada dursun var hadi hayırlısı
    Cevapla
  • Samii 6 yıl önce Şikayet Et
    Psikolojik linç vardıda Niye 9 puan fark varken yollamadınız. 4. 5. Sıraya düşünce yollamak aklınıza geldi.
    Cevapla