Tudor ile Muslera arasındaki o diyalog!

Fernando Muslera ile görüşen Teknik Direktör Igor Tudor, kendisine her zaman güvendiklerini dile getirdi, "1-2 maç kötü oynama kredinin olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.

Tudor ile Muslera arasındaki o diyalog!
Tudor ile Muslera arasındaki o diyalog!
GİRİŞ 12.12.2017 09:28 GÜNCELLEME 12.12.2017 09:28
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Akhisar maçında yediği 2 hatalı golle şimşekleri üzerine çeken Galatasaray kalecisi Muslera'ya teknik direktör Igor Tudor sahip çıktı.

Tecrübeli kaleci ile özel olarak görüşen Hırvat teknik adam, "Kötü bir dönem geçirmen senin kaliteni düşürmez. Bu kulüp için özel bir yerin var. Üstelik kötü de oynasan sana destek veren ve arkanda duran bir taraftar var. Çok şanslısın. Biz de senin gibi bir kaleciye ve karaktere de sahip olduğumuz için şanslıyız" dedi.

Kendisine olan güveni hiç kaybetmediğini Muslera'ya ileten sarı-kırmızılıların teknik patronunun, "Bu hep böyle kalacak. 1-2 maç kötü oynama kredinin olduğunu düşünüyorum" diye konuşarak Uruguaylı kaleciye moral verdiği öğrenildi. Hocasının bu sözleri üzerine ise Muslera'nın, "Böyle düşünmenize sevindim. Her şeye rağmen lideriz ve tesellim bu" dediği dile getirildi.

Yedinci sezonu

Sarı-kırmızılı kulüpte 7. sezonunu geçiren ve taraftarların en fazla güvendiği isimlerin de başında gelen Muslera, bu sezon formsuz görüntüsüyle dikkat çekti. Uruguaylı file bekçisi, oynanan son 4 lig maçında 10 golü engelleyemedi.

Fernando Muslera, lig tarihinde Galatasaray'ın en fazla forma giyen yabancı oyuncusu rekorunu da elinde bulunduruyor. 188 karşılaşma ile Zoran Simovic'e ait olan rekoru kıran Muslera, toplam 215 müsabakaya ulaşarak kırılması oldukça güç bir  istatistik yakaladı.

2: Muslera, Galatasaray ile ligdeki en iyi performansını, ilk sezonunda ortaya koydu. En kötü performansını 33 maçta 46 gol yiyerek 1,39 ortalama yakaladığı 2015-2016 sezonunda elde eden tecrübeli eldiven, bu sezon 15 maçta yediği 19 golle 1,26 ortalaması ise ikinci durumda yer alıyor.

YORUMLAR 1
  • osman 6 yıl önce Şikayet Et
    muslera tabıko cok ıyı kalecu ıllakı hataları olacak onun yerını kımse dolduramaz
    Cevapla