Gomis'in o sözleri! "Benim imajımı zedeleme"

Akhisar maçında kırmızı kart gören Bafetimbi Gomis'in, maç sonunda pozisyonun içindeki diğer isim Mustafa Yumlu ile fair-play çerçevesinde konuştuğu ortaya çıktı.

Gomis'in o sözleri! "Benim imajımı zedeleme"
Gomis'in o sözleri! "Benim imajımı zedeleme"
GİRİŞ 10.12.2017 13:47 GÜNCELLEME 10.12.2017 15:40
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

2-0 geriye düştüğü karşılaşmada ikinci yarıda harika bir oyunla Akhisar'ı 4-2 mağlup eden ve maç fazlasıyla tekrar liderliğe oturan Galatasaray'da Gomis 68. dakikada Mustafa Yumlu'ya vurduğu gerekçesiyle kırmızı kart ile oyun dışında kalmıştı. 

Teleset Mobilya Akhisar'da Mustafa Yumlu, maç sonunda Gomis'in kendisinin yanına gelerek özür dilediğini iddia etmişti. 

Ancak golcü oyuncunun özür dilemediği, sadece fair-play çerçevesinde Mustafa Yumlu ile konuştuğu ortaya çıktı. Soyunma odasında Mustafa Yumlu'nun yanına giden Gomis'in; "Ben bu ülkede iyi niyetiyle bilinen bir futbolcuyum. Kısa sürede burada taraflı tarafsız herkesin sevdiği bir isim olduğumu düşünüyorum. Bunun bozulmasını da istemem. Futbolda sahada yaşanan şey, orada kalır" diyerek fair-play için el sıkıştığı öğrenildi. 

Galatasaray Gomis için Tahkim'e gidecek

Galatasaray'ın, Teleset Mobilya Akhisarspor maçında kırmızı kart ile oyun dışında kalan golcüsü Bafetimbi Gomis'in aldığı cezaya göre Tahkim Kurulu'na gidebileceği öğrenildi. 

TAHKİM'E GİDİLECEK

Sarı-kırmızılılar golcü oyuncunun bir maçtan fazla ceza alması durumunda, ceza indirimi için Tahkim Kurulu'na başvuruda bulunacak. 

Tahkim Kurulu, bu sezon Gençlerbirliği karşısında gördüğü kırmızı kart sonrası iki maç ceza alan Beşiktaşlı Ryan Babel'in cezasını bir maça indirmişti. Fenerbahçeli Alper Potuk ise Akhisar karşısında gördüğü kırmızı kart sonrası bir maç ceza almıştı.

YORUMLAR 8
  • Camlica 6 yıl önce Şikayet Et
    Tahkime gidecek biri varsa Mac’in 12 ci adami sadece formasi eksik hakem gitmeli Akhisar’ın kırmizi karti kesinlikle yanliş aldatmadan Gs ki yemeliydi gomise gelince. Hakem zoraki verdi kuyruğu kurtarmak için basardıda
    Cevapla
  • Umit 6 yıl önce Şikayet Et
    Geçen hafta görmesi gerekirdi tolgaya yaptığı hareketten dolayi
    Cevapla
  • Alin 6 yıl önce Şikayet Et
    Yüzde yüz müydü birader?
    Cevapla
  • SUTCU 6 yıl önce Şikayet Et
    mustafa gomisin kendisine gelerek fair pley kurallari icinde konusma yapmasini cevirerek benden ozur diledi diye soylemde bulunduysa alcaklik ve cahillik yapmistir derhal gomisten ozur dilemelidir.
    Cevapla
  • halili 6 yıl önce Şikayet Et
    Onlar fbjk. Kurullar onlarla dolu. Gomis 3 maç yemezse iyi.
    Cevapla
  • aty 6 yıl önce Şikayet Et
    bir fenerli olarak gomise aşırı şarj olduğunu düşünüyorum.. ben olsam ceza da vermem.. hatta mustafa'ya sarı verirdim..
    Cevapla
  • malatyalı 6 yıl önce Şikayet Et
    tabi canım hemen tahkime gidin zaten bu ligde Galatasaray Beşiktaş Fenerbahçe ve diğer takımlar onların uşağı ben yerinde olsam diğer takımların yerinde ayrı lig kurarım al alt ligden Eskişehir’i Sakarya’yı Samsun’u Erzurum’u Gaziantepi Kocaeli’ni Diyarbakır’ı tamam ne haliniz varsa görün zaten federasyonun adı gsbjkfener olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle