Galatasaray'da 310 milyon TL'lik kriz!

Galatasaray'a toplam maliyetleri 310 milyon TL'yi bulan Belhanda, Feghouli ve Ndiaye son haftalarda yokları oynuyor.

Galatasaray'da 310 milyon TL'lik kriz!
Galatasaray'da 310 milyon TL'lik kriz!
GİRİŞ 05.12.2017 09:22 GÜNCELLEME 05.12.2017 09:22
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Beşiktaş önünde ağır bir yenilgi yaşayan ve zirveyi Başakşehir'e kaptıran Galatasaray'da fatura teknik patron Tudor'a kesilmiş durumda...

Takvim Gazetesi'nin haberine göre, sezon başında adeta servet ödenerek transfer edilen yıldızlar da büyük bir form düşüklüğü yaşıyor. Bu durum, Sarı-Kırmızılılar'ın futbolunu çok olumsuz etkiliyor.

BÜYÜK MAÇLARDA ÇOK SİLİK

Sneijder'in yerine alınan Younes Belhanda tam 13 haftadır ligde gol atamıyor. 4 yıllık maliyeti 108 milyon lira olan Faslı yıldız sezona iyi başlasa da özellikle büyük maçlarda çok silik bir görüntü çiziyor.

ÖNCE SAKATTI SONRA CEZALI

5 yıl için 111 milyonluk maliyeti olan Sofiane Feghouli ise 7. haftadan bu yana skora katkı yapmayı başaramadı. Bu süreçte 3 hafta ceza alan Cezayirli yıldız, son haftalarda beklentilerin çok altında kaldı.

HÜCUMDA ÇOK ETKİSİZ KALDI

Sezon başında 92 milyon liralık maliyeti çok tartışılan Ndiaye de sezon başında hırsı ve mücadelesiyle ön plana çıksa da hücumda çok etkisiz kaldı. Senegalli futbolcu bu sezon ne gol attı ne de asist yapabildi.

YORUMLAR 11
  • avd 6 yıl önce Şikayet Et
    Hadi verildi diyelim. Bana dünya çapında başarı gösterin. Yok! Körler sağırlar birbirini ağırlar hesabı! Yok fenerbahçe galatasarayı yenmiş, yok beşiktaş fenerbahçeyi dövmüş, yok şu yok bu. Kendi içinde yen ALLAH yen! Dışarıda ki durum içler acısı. Dışarıya gavur diyoruz ama elin adamı aldığı parayı hakediyor. Kalite meselesi
    Cevapla
  • hacamat 6 yıl önce Şikayet Et
    her futbolcu düşüş çıkışı olur sırf haber olsun okunsun diye yapılmış hatta kuruşları da yazsaydın
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    o paraya bizim ilçeyi satın alırsın paraya bak uff
    Cevapla
  • Altınadam 6 yıl önce Şikayet Et
    o kadar parayı verirsen adam top oynayıpta kendini riske atar mı?Başarıya göre para vermezsen ,sene içi performansını dikkate alıp ona göre ücret vermezsen olacağı bu...Futbol takımlarının futbolcuya para ödeme sisteminde anormallik var. değişmelidir.
    Cevapla
  • şakir 6 yıl önce Şikayet Et
    İmparator gelmeli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle