G.Saray yönetiminde Fatih Terim savaşı!

Başkan Özbek, taraftarın istediği Fatih Terim'e başkan sıcak bakmaya başladı. Fakat yönetim içindeki bazı isimler Terim'e muhalefet etti.

G.Saray yönetiminde Fatih Terim savaşı!
G.Saray yönetiminde Fatih Terim savaşı!
GİRİŞ 04.12.2017 09:40 GÜNCELLEME 04.12.2017 10:00
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da yine papatya falları açılmaya başladı. Her kötü sonuç sonrası teknik direktör Tudor'un durumunu masaya yatıran Galatasaray yönetimi, Beşiktaş maçı sonrası bir durum değerlendirmesi yaptı.

Sarı-kırmızılı kurmaylar, "Bizi ligde zirveye Tudor getirdi ama büyük maçlarda farkını ortaya koyamıyor. Yeni kurulmuş takım olmanın sıkıntısını derbilerde çektik. Her şeye rağmen Beşiktaş ve F.Bahçe'nin önündeyiz. Rakiplerin de zor maçları var. Şu anda liderliği kaybettik ama 3'te 3 yaparsak ilk yarıyı zirvede bitirebiliriz. Devreye kadar bekleyelim ve Beşiktaş ile F.Bahçe'ye geçilmediğimiz müddetçe hocaya dokunmayalım'' ifadeleriyle şimdilik Tudor'la yola devam kararı aldı.

ÖZBEK: HER DESTEĞİ VERDİK

Bir yanda bu gelişmeler yaşanırken, taraftarın ismini gündeme getirdiği Fatih Terim ismi de canlılığını koruyor. İddialara göre başkan Özbek, Fatih Terim ismine sıcak fakat yönetim içindeki bazı isimler (özellikle 4 yönetici) buna karşı çıkıyor. Özbek şu anda Tudor ile en azından devre arasına kadar devam kararı verirken, Terim seçeneğini de kafasının bir kenarına koymuş durumda.. Bu arada Başkan Dursun Özbek dün Galatasaray Lisesi'ndeki etkinlikte Tudor'la ilgili hiçbir soruya yanıt vermedi. Çok üzgün olan Özbek'in yakın çevresine, "Bu kadar destek veriyoruz, emek veriyoruz karşılığını alamıyoruz" dediği öğrenildi.

'TUDOR BEY' DİYECEKSİNİZ!

Galatasaray tarihinin bir sezonda en fazla bonservis (40 milyon Euro) harcaması yapılan kadrosu, Tudor yönetiminde 14 haftada 29 puan elde etti. Sarı-kırmızlı takım geçen sezon Riekerink ile de aynı periyotta aynı puana ulaşmıştı. Başkan Dursun Özbek'in arkasında durmadığı ve Galatasaray taraftarının haksız eleştirildiği için 'Riekerink Bey diyeceksiniz' pankartıyla destek verdiği Hollandalı teknik adam, koltuğunu geçen sezon ortasında Tudor'a teslim etmişti. Riekerink döneminde kupa finalinde Fenerbahçe'yi yenen, Süper Kupa'da devirdiği Beşiktaş'ı Vodafone Park'ta 2-2'lik skorla elinden kaçıran Galatasaray Tudor'la ise derbilerde 'sıfır' çekti.

YORUMLAR 18
  • K.D 6 yıl önce Şikayet Et
    Ardayi istemeyiz Terimi istemeyiz ha. Sonra 3 de yersin 5 de yersin bizim taraftar müstehak
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Terim i istemeyen Galatasaraylı değildir itibar edilmesin. Sonuna dek İmparator...
    Cevapla
  • recep 6 yıl önce Şikayet Et
    başkan önce o fatih terimi istemeyenleri uzaklaştır bence takımın ilerisini düşünmeyen galatasaray lı olamaz ego ları buraksınlar
    Cevapla
  • alper 6 yıl önce Şikayet Et
    Dursun Özbek gitsin yeter. Adam gitmeyi kendine hiç yakın etmiyor, yüzsüz. Yılmaz VURAL gelsin.
    Cevapla
  • fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    baslayacam sizin.muhalefetinize terim gelsin iste tudorla mi devam etceksiniz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle