Derbi öncesi Galatasaray'da iki şok birden

Galatasaray'da Latovlevici ve Tolga Ciğerci'nin Beşiktaş derbisinde forma giyemeyeceği açıklandı.

Derbi öncesi Galatasaray'da iki şok birden
Derbi öncesi Galatasaray'da iki şok birden
GİRİŞ 27.11.2017 18:21 GÜNCELLEME 27.11.2017 18:23
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Galatasaray Kulüp Doktoru Yener İnce, Spor Toto Süper Lig'deki Beşiktaş maçı öncesi Tolga Ciğerci'nin son durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Yener İnce, hafta sonu Aytemiz Alanyaspor maçında da forma giyemeyen Tolga Ciğerci'nin 3-4 hafta görev yapamayacağını söyledi.

Latovlevici hakkında da açıklamalarda bulunan Yener İnce, ''Tolga ısınma sırasında sprint atarken sol arka alt adalede bir ağrı hissettiğini söyledi. Onu durdurdurduk. İyi ki de durdurmuşuz. Bugün yaptığımız MR'da ikinci derece bir zorlanma tespit ettik. Onun tedavisine başladık. Biraz süre alacak. Lato maç sırasında sağ dizine bir darbe aldı ve dizinde bir esneme oldu. Bu esneme ve dönme esnasında dış yan bağında bir gerilme var ve dış menisküsünde bir yırtık var. Tolga ile Lato bizimle olmayacak. Onların sanırım 3-4 haftayı bulan problemleri olacaktır'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 10
  • ME~T~İN 6 yıl önce Şikayet Et
    Bence GS avantajına bir sakatlık olmuş gibime geliyor
    Cevapla
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Futbolcularının sakatlığına sevinen renkliler!
    Cevapla
  • aydın 6 yıl önce Şikayet Et
    oynamadıgı daha iyi
    Cevapla
  • kürt... 6 yıl önce Şikayet Et
    tüh çok üzüldüm bir bjk li olarak iyileşmelerini ve derbide oynamalarını gönülden istiyorum bjk için büyük kayip olur aksi halde...
    Cevapla
  • Yusuf Şentürk 6 yıl önce Şikayet Et
    sakatlıkları tabiki üzücü bir durum Rabbim şifa versin ama sakatlanma zamanları isabet olmuş takıma uyumda hala sıkıntıları var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle