Resmen açıkladı! 'Gönlüm G.Saray için atıyor'

Fransa 2. Lig takımlarından Nimes'te forma giyen ve bu sezonki 3. hat-trick'ine imza atan Umut Bozok, Fransa'da bir radyo yayınında Galatasaray'la ilgili açıklamalar yaptı.

Resmen açıkladı! 'Gönlüm G.Saray için atıyor'
Resmen açıkladı! 'Gönlüm G.Saray için atıyor'
GİRİŞ 26.11.2017 10:27 GÜNCELLEME 26.11.2017 13:32
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Sarı-kırmızılı takımın bir süredir ilgilendiği iddia edilen 21 yaşındaki forvet, transferle ilgili bir soru üzerine "Gönlüm Galatasaray için atıyor" cevabını verdi.

Sözleşmesinin 2020 yılına kadar devam ettiğini hatırlatan genç futbolcu, "Tabii ki teklife kapım açık" şeklinde konuştu. Türkiye U21 Milli Takımı'nda görev yapan Umut, A milli seviyesinde Fransa'yı tercih edebileceğini açıkladığı yayında "Fransızım ve henüz 21 yaşındayım. Ayrıca hala Fransa 21 yaş altı takımdan da çağırılabilirim. Ben çalışmaya devam edeceğim. Fransa'da Lyon ve altyapısını takdir ediyorum. Bizi dinliyorsa başkan Michel Aulas'a da merhaba diyorum" ifadesini kullandı. Oyun stilini 'mücadeleci' olarak niteleyen Umut, bu sezon Nimes formasıyla 14 maçta 10 gol atma başarısı gösterdi.

U21'de süper performans

Bu sezon Brest, Quevilly ve Bresse maçlarında 3'er gole imza atarak yıldızlaşan Umut, U21 Türk Milli Takımı'nda da 4 maçta 3 gol, 2 asist üretti. Bozok, futbola Consolat Marsilya takımında başlayıp Nimes'e 150 bin euro'ya transfer olmuştu. (Fotomaç)

YORUMLAR 13
  • Körfezli 6 yıl önce Şikayet Et
    Karaktersiz herif Fransız'ım demeyeceksin Türk asıllı Fransız vatandaşıyım diyeceksin. Madem Fransız'sın Türkiye U21 de ne işin var. Tabi Fransa çağırmayınca bari Türkiye'de oynayayım diyorsun.
    Cevapla
  • Genc asik... 6 yıl önce Şikayet Et
    Kalbin gs icin atiyorsa bak dinle: GS secilmez, secer... Biraz erken acmadinmi kendini, bu sevdanin olgunlasmasi icin seninde daha cooook olgunlasman lazim yigidim...
    Cevapla
  • sereflikochisar*06* 6 yıl önce Şikayet Et
    sen adimini saglam at hemen havala girme pat diye dusersin
    Cevapla
  • Polat 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir iki nesil önce Avrupa'ya giden gurbetçi aileler gerekli dini, milli, kültürel şuuru çocuklarına aşılamayınca neticesi bu oluyor. Hiç "Ben Türküm" diyen bi Fransız ya da Alman gördünüz mü? Kelimeler kifayetsiz kalıyor.
    Cevapla
  • ElliSekiz 6 yıl önce Şikayet Et
    Siz olaya farklı yaklaşmışsınız , bir Fransızın yada Almanın Türküm diyebilmesi için önce Türkiyede yaşaması gerekir. Ama şu bir gerçek ki yeni nesil gurbetçilerde kuşak çatışması var gençler daha çok yaşadıkları ülkelerin kültürlerini benimsiyorlar malesef
    Cevapla
  • ali bulut 6 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyeye gelmek icin iyi olmak yetmez torpil yada akrabalik lazim ayrica transfer olacagin kulüp yöneticilerinin cebini görmen lazim kagit üstünde sana verilecek parayi yeni kulübünün yöneticileri ile paylasman lazim bizde böyle isine gelirse
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle