Garanti verdi! 'Terim'i ben ikna ederim'

Şampiyonluk konusunda Tudor’a güvenemeyen Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fatih Terim planını devreye sokmaya hazırlanıyor.

Garanti verdi! 'Terim'i ben ikna ederim'
Garanti verdi! 'Terim'i ben ikna ederim'
GİRİŞ 25.11.2017 10:49 GÜNCELLEME 25.11.2017 10:49
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da 5-1'lik Başakşehir yenilgisi sonrası teknik direktör Tudor'un koltuğu iyice sallanırken yönetimden her an Fatih Terim hamlesi gelebilir.

Tek şans şampiyonluk

Bu hamleyi en çok isteyen kişi ise başkan Dursun Özbek'ten başkası değil. Çünkü Özbek için bu sezon şampiyon olmak çok büyük önem taşıyor. Sezon başındaki yüksek maliyetli transferler, UEFA'ya verilen sözler, futbolcularla imzalanan uzun süreli sözleşmeler göz önüne alındığında Özbek'in tek şansı şampiyonluk.

'Hocayı ben ikna ederim'

Başkan Özbek şampiyonluk yolunda en küçük bir riske bile girmek istemiyor. Tudor'a güvenemeyen Dursun Özbek, geçtiğimiz günlerde kurmaylarıyla yaptığı toplantıda Fatih Terim'le ilgili düşüncesini açıkladı. Terim'i CEO olarak futbolun en tepesine getirip, deyim yerindeyse Florya'nın anahtarını teslim etmek isteyen Özbek, yanındakilerin "Hoca kabul eder mi?" sorusuna "Hocayı ben ikna ederim. O iyi bir G.Saraylı. İhtiyaç olduğunda görevden kaçmaz" karşılığını verdi.

KAYNAK: FOTOMAÇ
YORUMLAR 45
  • Baba61 6 yıl önce Şikayet Et
    Birileri Galatasarayı karıştırmak istiyor. Milli takıma bile tazminatımı verin diyen biri bence bu ülkede zor iş bulur. Bu ülke önce milli duygulara bakar. Tudor gayet iyi iş çıkarıyor. Terimin devri bitti.
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray yı olmadık zamanda bırakıp miili takıma gittin işsiz kaldın gel bakalım sakın gelme medyanın gazına gelipte yok elemanı değilmi Galatasaray senin kaprisinden çok daha büyük terim efendi yani senin modan geçti
    Cevapla
  • Korganlı GS li 6 yıl önce Şikayet Et
    Değerli Galatasaraylılar,Fenerbahçe’nin en kötüsüne Fenerliler sahip çıkıyor.Basında bile eleştirmiyorlar.Biz Galatasaraylılar bize ilkleri yaşatan,tarih yazdıran hocamıza sahip çıkmıyoruz.Fatih Terim gelmeli.
    Cevapla
  • 57.Alay 6 yıl önce Şikayet Et
    Fatih terim, Hagi,popescu,taffarel.bide mezardekileri kaldirip getirin bari.komedi filmi gibi takimsiniz. 6-0 gören o degilmiydi.ondan sonra iflah olmadi zaten.
    Cevapla
  • veysi 6 yıl önce Şikayet Et
    yorum yapan arkadaslar galiba futboldan anlamiyorsunuz gs i en cok sampuyon yapan adami eli opulecek adami nasil istemezsiniz futbol izleyin biraz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle