Kritik toplantı bitti! İşte Tudor kararı...

Galatasaray'da başkan Dursun Özbek, Başakşehir yenilgisi sonrası takımdan gönderilmesi gündeme gelen teknik direktör Igor Tudor'la bir araya geldi.

Kritik toplantı bitti! İşte Tudor kararı...
Kritik toplantı bitti! İşte Tudor kararı...
GİRİŞ 20.11.2017 17:15 GÜNCELLEME 20.11.2017 19:23
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da Başakşehir karşısında alınan 5-1'lik tarihi hezimetin ardından Florya'da acil koduyla toplantı yapıldı. Dursun Özbek, teknik direktör Igor Tudor ile bir araya geldi ve "devam" kararı alındı.

Yapılan toplantıda Özbek, yönetimin takımın sistem üzerinde fazla oynama olmasını istemediğini belirtirken; Hırvat hocayı bu konuda uyardı. Öte yandan yapılan değişikliklerin tepki topladığı da Tudor'a iletilerek, daha dikkatli olması istendi.

TUDOR'UN KADERİ 2 MAÇA BAĞLI

Başakşehir karşısındaki tarihi sonuç sonrasında koltuğu sallanmaya başlayan Igor Tudor'un geleceği, Alanyaspor ve Beşiktaş maçlarına bağlı. Hırvat hocanın 2 maçta alacağı kötü sonuçlar, görevine son verilmesi ile sonuçlanabilir.

YÖNETİM TERİM KONUSUNDA İKİYE BÖLÜNDÜ

Öte yandan Galatasaray'da Fatih Terim seslerinin yükselmesi üzerine yönetimde fikir ayrılığı oluştu. Sarı-kırmızılılarda Terim'in takımın başına geçmesini isteyen ve Terim'e karşı olan bir grup var. Özbek, Tudor ile devam kararı verse de, Hırvat hocanın geleceği Alanyaspor ve Beşiktaş maçında alacağı skorlara bağlı olacak.

YORUMLAR 29
  • yusuf 6 yıl önce Şikayet Et
    Şeker var un var ama helva yapacak kapasite Tudor da yok. bunu görmemek için kafayı kuma gömmek gerek. yönetimde aynen bunu yapıyor. böyle devam ederse en iyi 3. veya 4. oluruz. yönetim istifa...
    Cevapla
  • veysi 6 yıl önce Şikayet Et
    bu tudor futboldan anliyorsa ben bisey bilmiyorum hala niye gonderilmiyor anlamadim adam buyuk mac kazanmazsa ne ise yarar
    Cevapla
  • recep 6 yıl önce Şikayet Et
    gs kapısında bekleyen her hafta spor basınında ismi geçen fatih terim varken ve takım çalıştırmıyorsa değil igor todor dünyanın en iyi futbol hocası olsan gs çalışma şansın sıfır
    Cevapla
  • neyin şansı 6 yıl önce Şikayet Et
    tudor: "Trabzona yenildik çünkü Trabzonun taktiği geçmişte kalmış, hep havadan oynadılar. tudor: " Başakşehire yanildik çünkü orada Adebayor var." Böyle komedi daha önce görüldü mü? hala daha neyin şansı - 6 puan için mi şans?
    Cevapla
  • öncelikle 6 yıl önce Şikayet Et
    öncelikle yönetimdeki Terim düşmanları çeksin gitsin takımdan. Terimden daha iyi ve uygun bir hoca bulunamaz. liseli saçmalığı bitmeden bu komedi bitmez.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle