G.Saray ilk transferini Süper Lig'den yapıyor!

Hem yerli hem de yabancı isimlerle görüşme halinde olan Galatasaray’ın, Kayserispor’un yıldızı Deniz Türüç’ün transferi konusunda önemli aşama kaydetti.

G.Saray ilk transferini Süper Lig'den yapıyor!
G.Saray ilk transferini Süper Lig'den yapıyor!
GİRİŞ 18.11.2017 14:53 GÜNCELLEME 18.11.2017 14:54
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fanatik'in haberine göre Galatasaray’ın transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Devre arasında kadrosunu alternatif isimlerle güçlendirmek isteyen Galatasaray, yurt içi ve yurt dışında temaslarda bulunuyor.

Süper Lig’de bu sezon Kayserispor formasıyla yıldızı parlayan Deniz Türüç de, Cim Bom’un radarındaki isimlerden biri. Galatasaray Yönetimi’nin, 25 yaşındaki oyuncunun bonservisi almak için önemli aşama kaydettiği öğrenildi. Ligin formda ekiplerinden Kayserispor, belirlenen bonservis bedelinin ödenmesi halinde bu transfere izin verecek. 

EN ÇOK 2,5 MİLYON EURO

Galatasaray, Deniz Türüç için 2.5 milyon Euro’dan daha fazla bir ödeme yapmaya yanaşmıyor. Plana göre bu sezon kadroya giremeyen Donk, De Jong, Hakan Balta gibi isimler takasta önerilecek.

Kayserispor ise Galatasaray’da oynamayan futbolcuları almak istemiyor. Buna karşın Sarı-Kırmızılı idareciler, Deniz’in de büyük bir takıma gitme isteğinden yararlanıp, bonservis rakamını biraz daha arttırarak, transferin gerçekleşeceğini düşünüyor.

YORUMLAR 2
  • Serdar Aslan 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne denizi ya bize fatih terim lazimmm
    Cevapla
  • m.d 6 yıl önce Şikayet Et
    zamaninda salih dursunu da akmayin dedik dinlemediniz. buyuk takimlarda oynayamaz. kayseriden mendes ve atilla alanyadan emre akbabayi alin.
    Cevapla