Arda Turan bombası! Sponsor bulundu

Galatasaray'ın Arda Turan transferi için sponsor arayışı NEF'in devreye girmesi ile son buldu.

Arda Turan bombası! Sponsor bulundu
Arda Turan bombası! Sponsor bulundu
GİRİŞ 15.11.2017 22:05 GÜNCELLEME 15.11.2017 22:05
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile NEF İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, Bebek'te bir araya geldi. 20:30'da başlayan ve yaklaşık 2,5 saat süren yemekte Arda Turan transferi konusunda her iki taraf da büyük yol kat etti.

Galatasaray Yönetimi, sponsor desteğini aldıktan sonra gözünü Barcelona Kulübü ile yapacağı görüşmeye çevirdi. Sarı-kırmızılılar, elde edilen maddi kaynak ile Arda Turan'ı kadroya katmak istiyor. Önümüzdeki günlerde Galatasaraylı yetkililerin Barcelona Kulübü ile temasa geçmesi bekleniyor.

Galatasaray ve NEF arasındaki forma sponsorluğu anlaşması 10 Ağustos 2016 tarihinde imzalandı. Her iki taraf yapılan anlaşma çerçevesinde 1+1+1 sezon opsiyonlu olarak Süper Lig, Türkiye Kupası, Süper Kupa ve Türkiye'de oynanacak diğer maçlarda geçerli olacak göğüs reklamı konusunda anlaşmaya varmıştı. (NTV Spor)

YORUMLAR 39
  • Uchiha 6 yıl önce Şikayet Et
    Arda’yı severim. Gelmesini istemeyenler de genel itibari ile kuş taraftarı.
    Cevapla
  • Mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Söylentileri bile takımı bozmaya yeter. Gelirse 5 sene takım kendini toparlayamaz...
    Cevapla
  • sebo 6 yıl önce Şikayet Et
    arda bu kulubun evladi gelmesi cok faydali olacaktir hatta kaptanligi hemen vermeliler cunku hedef avrupa olmali ayrica yabanci sayisina sinir gelecek bunu da goz ardi etmemek lazim....
    Cevapla
  • aslan parçası 6 yıl önce Şikayet Et
    zaten 30 yaşına gelmiş bu maliyete daha düzgün şımarmamış koşan futbolcu bulunur gelecekte ne olacak anca takım karışır egosu büyüdü aylardır oynamıyor sezon sonu bile form tutamaz yazık olur gelirse bu takıma 2 yılda çok iyi gençler bulunur 2 yılda bu takım bununla ancak batar. gelirse vay halimize....bu kulübün evladı bu kulübün menfaati için kendi menfaatini bırakır.... bence diğer takım taraftarı olanlar takımı kesmek için gaz veriyor....
    Cevapla
  • gerçek maraşlı 6 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray taraftarı olmayan arkadaşlar arda Turan’ı istemiyor gelsin süper olur.....
    Cevapla
  • Tarık 6 yıl önce Şikayet Et
    Hollywood da iyi film artisti olurdu , bence tarafa gitsin .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle